Lions Julelotteri er på gaden

Lions Julelotteri er på gaden
Medlemmer fra de to Lionsklubberi gang med at pakke lodsedler. Fra venstre Peter Haase, Vibeke Larsen, Tom Stobberup, Jan Stender, Inge Vang, Leif Olsen, Hans Kofod-Andersen og Ole Pedersen. Foto: Lisbeth Riemann
NOTITS | 27. OKT 2024 • 17:27
Jakob Marschner
Journalist
NOTITS
27. OKT 2024 • 17:27

Med årets hovedgevinst på 52.000 kroner markerer Lions Club, at det Julelotteri nummer 52 nu er i gang.

Årets hovedgevinst i Lions Clubs bornholmske julelotteri bliver på 52.000 kroner.

Julelotteriet har siden 1972 hvert år skabt et overskud, som er uddelt til velgørende formål på Bornholm. Lions Julelotteri har på den måde medvirket til at understøtte foreninger og organisationer, som gennem årene har modtaget donationer til deres arbejde.

Julelotteriet afholdes af de to bornholmske Lionsklubber (Lions Rønne og Lions Østbornholm) i samarbejde med Bornholms Tidende. Ud over hovedgevinsten på 52.000 kroner har mange af øens erhvervsdrivende sponseret et stort antal gevinster, så den samlede præmiesum er omkring 255.000 kroner.

Lotteriets 12.000 lodsedler er pakket og fordelt til de mange salgssteder spredt rundt på Bornholm. Oversigten over salgssteder blev annonceret i Bornholms Tidende lørdag den 26. oktober.

Mange bornholmske familier har tradition for at købe julelotteriets lodsedler. Nogle bruger dem som kalendergaver, nogen som mandelgaver, men rigtig mange køber julelodsedlerne, fordi de ved, at de dermed er med til at støtte gode formål på Bornholm.

Hele overskuddet fra julelotteriet går til velgørende formål på Bornholm.

Salget fortsætter indtil 15. december. Herefter bliver lodtrækningen foretaget, og umiddelbart derefter bliver gevinstlisterne offentliggjort i Bornholms Tidende og på www.roenne.lions.dk.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT