Lempede restriktioner åbner for traditionsrigt Party Show
Party Show i Østermariehallen anno 2017. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

11. JUN 2021 • 10:55 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER • GRATIS

Lempede restriktioner åbner for traditionsrigt Party Show

FEST

Lige siden det tidlige forår har gruppen bag Party Show i Østermarie gået og fulgt med i restriktionerne omkring corona – og særligt om de planer, der er blevet meldt ud løbende. Torsdag morgen havde politikerne landet en aftale, som betyder, at vi for alvor kan gå i gang med planlægning. Nu skulle det være ganske vist, at der bliver Party Show 2021 i Østermariehallen. Det sker lørdag den 25. september.

Sådan skriver Mogens Christiansen ØIF i en pressemeddelelse til Bornholms Tidende.

Han fortsætter:

– Det bliver en glædelig begivenhed, ikke kun for ØIF, men forhåbentlig også for de mange mennesker, som trofast har deltaget i Party Show gennem mange år. I 2020 var vi desværre nødt til at aflyse, og det var vi faktisk også nervøse for, vi blev nødt til i år.

2021 bliver ikke kun et comeback for Party Show, det bliver også 40 års jubilæum. Den 19. september 1981 blev traditionen grundlagt, da Johnny Reimar besøgte Østermariehallen første gang.

Ikke alt bliver dog, som det plejer:

– Vi sælger ikke billetter ved personligt fremmøde, hvor mange mennesker tidligere har ligget i kø i mange timer for at sikre sig en af de eftertragtede billetter. Af hensyn til de stadig gældende corona-restriktioner har vi valgt, at billetterne skal bestilles via mail. Når billetterne er betalt, vil billetterne blive fremsendt. Billetbestillingen åbner lørdag den 19. juni klokken 10. På den måde kan vi sikre, at der er sikker kø-kultur, og billetterne sælges i den rækkefølge som mails indløber i indbakken. Ligeledes vil mails som er fremsendt inden tidsgrænsen blive sorteret fra. På den måde bliver alle stillet lige, fortæller Mogens Christiansen i pressemeddelelsen og tilføjer:

Billetterne sælges naturligvis under forudsætning af, at situationen i september tillader en gennemførelse. Skulle det mod forventning ikke være muligt, vil de købte billetter blive refunderet.

Som reglerne er udmeldt nu, vil der være krav om, at gæsterne kan fremvise et coronapas. Det krav udløber røst den 1. oktober, altså én uge efter festens afholdelse.

– Uanset hvad, vil vi gennemføre festen under de til den tid gældende regler, noterer Mogens Christiansen.

 Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.