Jagt på lærlinge ved årets uddannelsesmesse: 'Vi skriger efter elever'

Jagt på lærlinge ved årets uddannelsesmesse: 'Vi skriger efter elever'
Cirka 1.500 skoleelever deltog i årets uddannelsesmesse, der blev afholdt på Campus Bornholm tirsdag. Foto: Line Søndergaard Hansen
NYHED | ABONNENT | 22. NOV 2022 • 20:00
NYHED | ABONNENT
22. NOV 2022 • 20:00

Ved tirsdagens uddannelsesmesse kunne skoleelever fra hele Bornholm blive klogere på fremtidige uddannelsesmuligheder. Både uddannelsesinstitutioner og virksomheder var mødt frem for at bejle til de unge, og særligt virksomheder, der tilbyder lærepladser, øjnede en mulighed for potentielle fremtidige elever.

Man skal ikke mere end et par meter inden for dørene på Campus Bornholm, før man møder den første kødrand af skoleelever, der suser rundt mellem forskellige boder og stande og indsamler kage, nøgleringe, kasketter, drikkedunke, bolcher og is og deltager i konkurrencer i håbet om at vinde en hovedpude eller et gavekort.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her