Frisør er fuldt booket en måned frem

Frisør er fuldt booket en måned frem
| 1. MAR 2021 • 08:55
Af:
Ritzau

1. MAR 2021 • 08:55

GENÅBNING

Det er indtil videre kun på Bornholm, at frisørerne igen må tage imod kunder.

Hos frisøren Salon Bell i Rønne er det med glæde og en smule nervøsitet, at der mandag bliver genåbnet.

Det fortæller indehaver Henriette Bell, der oplyser, at der er fuldt booket den næste måned frem.

– Vi er oppe på omkring en måneds tid, før der er ledige tider. Vi kan måske presse en enkelt herre ind, men vi skal også have tid til at puste selv en gang imellem, siger hun.

Henriette Bell er også oldermand for Bornholms Frisørlaug. Hun fortæller, at frisørerne rundtomkring på øen har fået enkelte henvendelser fra københavnere, der vil have styr på frisuren.

Men når frisørerne fortæller, at der er op mod en måneds ventetid, trækker de fleste følehornene til sig.

– Der er enkelte, der har kontaktet frisører rundtomkring på øen. Jeg tror, at mange af dem har forbindelse til øen i forvejen. Jeg tror ikke, at vi får decideret frisørturister, siger Henriette Bell.

Hun siger videre, at frisørerne også prioriterer deres egne faste kunder, og derfor har de ikke særlig grund til at gøre plads i stolen til københavnere.

Henriette Bell forventer, at hun det næste stykke tid skal arbejde omkring ti timer om dagen for at følge med efterspørgslen.

Hun regner ikke med, at coronareglerne giver problemer, da kunderne bliver kontaktet på forhånd, så de ved, hvad der forventes af dem, før de sætter sig i stolen - herunder en negativ coronatest eller et færdiggjort vaccineforløb.