| 2. NOV 2019 • 17:03
Af:
redaktionen

2. NOV 2019 • 17:03
Det var ikke kun, fordi de vandt 5-0, NB Bornholm-spillerne jublede efter lørdagens københavnsseriekamp mod Fremad Amager. Nej, det var måden, det blev gjort på, der fik smilene frem i regnvejret på SE Byg Arena.

- I 1. halvleg syntes jeg sgu, at Fremad Amager spillede godt. Men det er tydeligt, at de ikke er vant til at spille på rigtigt græs, og i 2. halvleg går de fuldstændigt døde. Mine drenge fortsætter derimod med at køre på, lægger pres på modstanderne, tør løbe efter bolden og skaber masser af chancer. Så jeg er bare glad, lød det fra træner Thomas Jørgensen efter den flotte NB Bornholm-opvisning i 2. halvleg.

NB Bornholm gik til pausen med en føring på 1-0 på det mål, som Heino Hansen bankede i kassen med et fladt skud efter 36 minutters spil.

Bornholmerne kom bedst ud af starthullerne i 2. halvleg, og efter et par gode forsøg af Heino Hansen og Frederik Madsen forduftede noget af spændingen, da det i tredje forsøg lykkedes Frederik Madsen at udnytte en ripost fra målmanden og øge til 2-0. Det skete efter 12 minutters spil.

Fremad Amager havde ikke et eneste skud inden for målrammen i de sidste 45 minutter, og da den sidste mand i gæsternes forsvar midt i halvlegen gled i det våde græs, kunne Michael Pedersen nemt øge NB Bornholm-føringen til 3-0.

Der var heller ingen hjemme i Fremad A-forsvaret, da indfskiftede Pelle Christiansen i det 34. minut blev spillet fri af Frederik Madsen, rundede målmanden og scorede fra en spids vinkel til 4-0.

Fem minutter senere afsluttede Frederik Madsen målfesten, da han elegant gled af på sin oppasser i højre side, fik frit løb mod mål og sparkede bolden i kassen med venstrebenet til 5-0.

Sejren over Fremad Amager var den tredje NB Bornholm-gevinst på stribe, og målscoren i de tre seneste kampe mod Kastrup, FC Græsrødderne og Fremad Amager lyder på imponerende 13-0.

På lørdag afsluttes sæsonen med endnu en hjemmekamp mod FB.