Efter ombygning for millioner: Fuldt smæk på siden fredag

Efter ombygning for millioner:  Fuldt smæk på siden fredag
Bagermester Michael Hansen tror på sit projekt. Foto: Berit Hvassum
| 22. MAR 2021 • 09:34

22. MAR 2021 • 09:34

ERHVERV

– Tillykke med den nye forretning, siger en kunde i samme moment, bagermester Michael Hansen søndag over middag stikker hovedet ind i butikken omme fra selve bageriet, hvor produktionen foregår, her i Lille Madsegade i Rønne.

 

Der har stort set
været mennesker
konstant i åbningstiden

 

De ord har han hørt rigtig mange gange siden fredag morgen, bekræfter han over for Bornholms Tidende og ser helt fornøjet ud ved tanken. Da genåbnede Jensens Bageri efter en gennemgribende renovering, og siden har her været travlt – meget travlt.

– Her har været fuldt smæk på siden fredag morgen klokken kvart i seks og helt frem til nu, siger han.

– Der har stort set været mennesker konstant i åbningstiden og næsten også kø uden for hele tiden. Jeg ved ikke, om man kan sige, det er gået over al forventning, for jeg har da fornemmet, at folk glædede sig til, at vi åbnede igen – men man kan da i hvert fald sige, at forventningerne er blevet indfriet, det er helt sikkert.

Du har vel også kunnet være nervøs for, om kunderne var smuttet til konkurrenten og ikke vendte tilbage?

– Ja. Den tanke har jeg da tænkt, men samtidig ville jeg jo ikke have turdet kaste mig ud i en ombygning til over tre millioner kroner, hvis ikke jeg var sikker på, at det, vi laver, har den høje kvalitet, det skal ha'. Og så længe, jeg er sikker på det, er der ikke noget at være nervøs for, håber jeg. Men man skal også altid huske på, at man ikke er bedre end det sidste, man har lavet.

Og du mærker, at kunderne er vendt tilbage?

– Ja, de er vendt tilbage, siger han, just da der lyder et ding-dong fra endnu en kunde, som træder ind i butikken.

Du er en glad mand?

– Ja, siger bagermesteren.

Der har været travlt i Jensens Bageri siden genåbningen fredag. Foto: Berit Hvassum