De ord har han hørt rigtig mange gange siden fredag morgen, bekræfter han over for Bornholms Tidende og ser helt fornøjet ud ved tanken. Da genåbnede Jensens Bageri efter en gennemgribende renovering, og siden har her været travlt – meget travlt.
– Her har været fuldt smæk på siden fredag morgen klokken kvart i seks og helt frem til nu, siger han.
– Der har stort set været mennesker konstant i åbningstiden og næsten også kø uden for hele tiden. Jeg ved ikke, om man kan sige, det er gået over al forventning, for jeg har da fornemmet, at folk glædede sig til, at vi åbnede igen – men man kan da i hvert fald sige, at forventningerne er blevet indfriet, det er helt sikkert.
Du har vel også kunnet være nervøs for, om kunderne var smuttet til konkurrenten og ikke vendte tilbage?
– Ja. Den tanke har jeg da tænkt, men samtidig ville jeg jo ikke have turdet kaste mig ud i en ombygning til over tre millioner kroner, hvis ikke jeg var sikker på, at det, vi laver, har den høje kvalitet, det skal ha'. Og så længe, jeg er sikker på det, er der ikke noget at være nervøs for, håber jeg. Men man skal også altid huske på, at man ikke er bedre end det sidste, man har lavet.