Der skal igen sælges tøj i Nalles gamle butik
Ronald 'Nalle' Hansen havde ophørsudsalg i butikken i Jernbanegade i Aakirkeby i foråret. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

HANDEL | AAKIRKEBY | GRATIS
9. SEP 2021 • 11:03
Niels Vesterlund Mathiesen
Journalist

Der skal igen sælges tøj i Nalles gamle butik

Jernbanegade 3 i Aakirkeby husede indtil i foråret herretøjsbutikken Hos Nalle. Ronald 'Nalle' Hansen selv gik på pension, og butikken skulle sælges, men Nalle havde et ønske om, at der i hans gamle butik stadig skulle langes tøj over disken. Nu er ønsket gået i opfyldelse, for Danmission Genbrug har lejet lokalerne fra Martin Kofoed, der har købt ejendommen. 

– Vi har gennem mange år haft en dialog med Nalle om, hvad der skulle ske med hans butik, når han valgte at gå på pension. Nalle havde et ønske, om at hans butik kunne fortsætte som tøjbutik. Nu er det hele gået op i en højere enhed, for Martin Kofoed har købt Nalles tidligere butik, og lejer den nu ud til os, siger Hanne Jensen, der er frivillig i Danmission Genbrug, medlem af butiksrådet og kasserer.


Danmission er en selvstændig missionsorganisation forankret i folkekirken. Pressefoto


Genbrugsbutikken vil bugne af genbrugstøj, der skal sælges i nye omgivelser. Butikken vil indeholde to prøverum, hvor man kan afprøve både dame-, herre- og børnetøj, der alt sammen sælges i butikken samt sko og tasker. Og der er rigeligt med plads til tøjet.

– Vi kommer til at kunne præsentere tøjet meget bedre med god plads mellem stativerne, og vi glæder os også til at give børnetøjet meget mere plads. Der er rigtig mange, der handler børnetøj hos os, og de kan godt begynde at glæde sig til at kunne gå på jagt i en fin børneafdeling, siger Hanne Jensen. 

Danmission Genbrug flytter fra Smedegade 2, hvor genbrugsbutikken har haft adresse hidtil.

Danmission slår dørene op i Nalles gamle lokaler fredag den 17. september klokken 13.Flere nyheder