DAT bliver partner med Folkemødet

DAT bliver partner med Folkemødet
DAT har indgået partnerskab med Foreningen Folkemødet. Arkivfoto: Michael Jensen
| 19. APR 2021 • 09:56
Henrik Nielsen
Journalist

19. APR 2021 • 09:56

TRANSPORT

Foreningen Folkemødet har indgået et samarbejde med flyselskabet DAT, der skal styrke transporten til og fra Folkemødet. Det fremgår af en pressemeddelelse. Aftalen gælder 2021-2023.

– Vi er utrolig glade for at have DAT som samarbejdspartner. I samarbejde med Bornholms flyselskab ønsker vi at give folkemødegæsterne den bedste rejseoplevelse til og fra øen og sikre gode transportmuligheder.

– Samtidig bidrager DAT med at give hele Danmark mulighed for at komme til Folkemødet, når de indsætter fly fra hele landet til Bornholm, siger direktør Camilla Laudrup hos Foreningen Folkemødet i pressemeddelelsen.

Ifølge DAT-direktør Jesper Rungholm er det meget vigtigt at bakke op om Folkemødet med et partnerskab.

– Vi glæder os meget til at flyve forventningsfulde besøgende til Bornholm, siger han.

Frem mod Folkemødet i år præsenterer DAT og Foreningen Folkemødet en række opvarmningssamtaler om aktuelle emner med markante personer fra forskellige brancher.

– Mens vi venter på, at Folkemødet skal finde sted, har vi lavet nogle korte videodebatter, hvor kendte erhvervsfolk og undertegnede debatterer emner, som optager os lige nu. En lille forsmag på det rigtige folkemøde, siger Jesper Rungholm i pressemeddelelsen.

De forskellige videodebatter vil blive vist på Folkemødets og DAT’s hjemmesider.