Overskuddet på 100.000 kroner kommer efter et år med røde tal på bundlinjen. Men det skyldes, at en stor del af pengene bliver investeret, og derfor er der ikke noget overskud at hente.
– Sidste år havde jeg investeringer, der gjorde, at resultatet så dårligt ud. Vi har også investeret i år, men i år har vi bare tjent en del mere end sidste år. Og næste år må guderne vide, hvad der sker. Men i år har restriktionerne været til vores fordel, siger Michael Bohn Vester.
Men nu kan man, hvis man har lyst, sætte sig ind på en restaurant og spise sin mad. Det skal ikke bestilles og spises hjemme i stuen. Derfor er hjemmebanefordelen så småt ved at blive taget fra Den Grønne Tomat, der har nydt godt af et år, hvor takeaway var muligheden for at få en restaurantoplevelse.
– Indtil videre går det fint. Vi ligger stabilt, selvom restauranterne er åbnet, og vi som takeaway-sted klarer det helt fint. Det er en stabil forretning, siger Michael Bohn Vester.