Borgermøde om områdefornyelse med status på strandpark
Borgermødet om områdefornyelsen i Nexø foregår i Værftet og vil blandt andet handle om sammenhæng mellem by og havn. Arkivfoto: Berit Hvassum

4. JUN 2021 • 12:06 • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Borgermøde om områdefornyelse med status på strandpark

UDVIKLING

Bedre sammenhæng mellem bymidte og havn samt trafik- og parkeringstiltag er hovedtemaerne, når regionskommunen holder borgermøde om områdefornyelsen i Nexø. Det fremgår af kommunens hjemmeside.

På mødet den 15. juni vil repræsentanter fra styregruppen og regionskommunen orientere om det nuværende arbejde i byen. Derudover vil deltagerne blive orienteret om status for udvikling af strandparken. Der vil også være tid til spørgsmål og dialog.

– Jeg glæder mig meget til at holde borgermødet. Vi har alle været igennem en lang periode uden mulighed for at mødes i større forsamlinger for i fællesskab at drøfte byens udvikling. Det er tiltrængt at kunne fortælle om og diskutere udviklingen af Nexø, og jeg ser personligt frem til at se nogle Nexøs mange engagerede borgere i øjnene, siger projektleder Maria Jørgensen på hjemmesiden.

Borgermødet foregår i uopvarmede lokaler på Værftet, så det kan være en god idé at medbringe varmt overtøj. Det vil også være muligt at tilgå mødet digitalt. Tilmelding er nødvendig, uanset hvordan man ønsker at deltage. Dette sker ved at sende en mail til Maria Jørgensen senest mandag den 14. juni.

Kommunen vil sørge for, at mødet foregår i overensstemmelse med gældende coronaregler. Deltagere over 15 år skal være i besiddelse af coronapas eller negativ test samt bære mundbind, når de bevæger sig rundt i bygningen.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.