Borgerforening inviterer fritidsborgere til generalforsamling
Rø Borgerforening ønsker en dialog om, hvordan man bevarer et sammenhængende bysamfund, fortæller formand Herdis Terkelsen

| GRATIS
14. MAJ 2021 • 17:05
Af: Marie Hofman

Borgerforening inviterer fritidsborgere til generalforsamling

BYLIV

Rø Borgerforening inviterer byens fritidsborgere med til generalforsamling mandag den 31. maj, hvor man efter mange coronaudskydelser glæder sig over endelig at kunne samles.

Det oplyser formand Herdis Terkelsen i en pressemeddelelse.

Foruden den formelle dagsorden åbner borgerforeningen også for en snak med fritidsborgerne om den verserende debat om bopælspligt.

– I lyset af den seneste udmelding fra kommunalbestyrelsen angående bopælspligt må vi tage en snak om, hvordan vi fremover kan tackle situationen, så vi fortsat kan arbejde på at bevare og udvikle et sammenhængende bysamfund, som er rart at bo i.

– Vi vil dermed gerne åbne for muligheden for, at fritidsborgerne kan sidde med ved vores møder og deltage i snak om, hvordan vi skal forholde os til det stigende antal fritidshuse i Rø, udtaler formand Herdis Terkelsen.

Forslag til dagsorden skal meddeles til formanden senest den 25. maj. Generalforsamlingen vil foregå på Restaurant Rø klokken 18, hvor coronapas samt tilmelding vil være et krav.
Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder