BAT's nye hjemmeside løser et problem
BAT har fået nye hjemmeside. Skærmbillede

TRAFIK | BORNHOLM | GRATIS
13. JUL 2021 • 11:26
Henrik Nielsen
Journalist

BAT's nye hjemmeside løser et problem

Det kommunale busselskab BAT har fået en ny hjemmeside, der er tilpasset pc, tablet og mobil. Via hjemmesiden kan der købes kontantbilletter til busserne og betales med kort. Dermed løser den et problem.

Det fortæller trafikchef Kim Kock-Hansen i en pressemeddelelse.

– I de eksisterende billetløsninger er det ikke muligt at betale med kort, kun kontanter og Mobilepay. Det er en stor lettelse at kunne tilbyde en mulighed for at kunne betale med kort. Det har BAT manglet, og heldigvis er løsningen klar, inden turistsæsonen for alvor tager fat, fortæller han.

Det er især de udenlandske passagerer, der har manglet en mulighed for at købe billetter digitalt, da de ikke kan bruge Mobilepay.

– Hjemmesiden er mobilvenlig og en længe ventet opgradering. Den gamle hjemmeside var mere end 10 år gammel og primært udviklet til salg af grupperejser. Den nye hjemmeside opfylder de nye krav om webtilgængelighed og er en væsentlig funktionsopgradering i forhold til den gamle hjemmeside, fortæller Kim Kock-Hansen.

Kundeservice, informationer om rejseregler, kortsalgssteder og andet relevant information vil blive væsentligt nemmere at tilgå på den nye hjemmeside, lover han.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder