Ældrerådet tilfreds med, at plejehjem bevares
Erik A. Larsen er overordnet godt tilfreds med budgetforligtet. Arkivfoto: Jacob Jepsen

KOMMUNEBUDGET | HASLE | GRATIS
2. SEP 2021 • 13:40
Holger Larsen
Journalist

Ældrerådet tilfreds med, at plejehjem bevares

Bornholms Ældreråds formand, Erik A. Larsen, glæder sig over, at man i budgetforliget afsætter penge til en renovering af Bornholms eneste tilbageværende plejehjem, Toftegården i Hasle.

– Vi ser i ældrerådet gerne, at den gammeldags form for plejehjem, som man har på Toftegården, bliver bibeholdt. Vi hører ingen klager derfra. Folk er glade for at bo der, siger Erik A. Larsen.

– Det er et tilbud, som ville forsvinde, hvis det skal være plejeboliger, som folk skal bruge mange penge på at komme ind i, tilføjer han.

– Jeg ved så ikke, om de afsatte penge til renoveringen rækker så langt, men det er et godt stykke på vejen, og det er et godt signal, man sender, siger Erik A. Larsen, der om aflysningen af byggeriet af et plejecenter i Hasle siger:

– Vi råber ikke op, fordi Bykær bliver aflyst.

Ældrerådets formand synes generelt, at parterne i budgetforliget har været skånsomme over for ældreområdet. Der er nogle mindre besparelser, men man har eksempelvis ikke rørt klippekortordningen, noterer Erik A. Larsen.

– Så overordnet er vi godt tilfredse. Man har gået med lempe, og mange af de ting, vi har afgivet høringssvar om, har man efterkommet, siger Erik A. Larsen.Flere nyheder