Ældre Sagen beroliges: Ingen har besluttet at spare
Bjarne Hartung Kirkegaard. Foto: Jens-Erik Larsen

10. JUN 2021 • 15:02 • GRATIS

Ældre Sagen beroliges: Ingen har besluttet at spare

SPAREKATALOG

Kommunalbestyrelsens socialudvalg har ikke godkendt at spare på ældreplejen. Det er derfor heller ikke besluttet at fjerne klippekortet, der giver mulighed for ekstra aktiviteter efter de ældres eget valg.

Det pointerer socialudvalgets formand Bjarne Hartung Kirkegaard (KD) efter hård kritik fra Ældre Sagen Bornholm. Her havde man fået det indtryk, at socialudvalget i sidste uge godkendte spareforslag for i alt 16,6 millioner kroner på næste års budget og herunder også fjernede klippekortet.

Bjarne Hartung Kirkegaard fortæller, at han har talt med Birger Rasmussen og sat ham ind i sagens rette sammenhæng: Socialudvalget har ikke godkendt at spare så meget som en krone. Man har tværtimod lagt sparekataloget fra sig igen uden at vælge forslag til og fra i det.

– Vi syntes, at spareforsdlagene var noget skrammel, så vi fandt det ikke nødvendigt at gå ind i dem. Og hvis vi havde nøjedes med at plukke noget af det ud, skulle vi sætte nogle andre spareforslag ind, og dem kunne vi heller ikke lige pege på, siger Bjarne Hartung Kirkegaard.

Socialudvalget sendte i stedet sparekataloget urørt over til den samlede kommunalbestyrelses kommende seminar om næste års kommunebudget, der vil finde sted den 23. juni.

– Men at vi gjorde det, er overhovedet ikke udtryk for, at vi har godkendt sparekataloget eller nogen del af det, siger Bjarne Hartung Kirkegaard.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.