80 stole for to kroner stykket

80 stole for to kroner stykket
Disse stole blev solgt til en hotelejer i Svaneke for i alt 160 kroner. Fotos: Jesper Gynther
NYHED | NYLARS | ABONNENT | 3. AUG 2022 • 20:04
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | NYLARS | ABONNENT
3. AUG 2022 • 20:04

Der var masser af loppefund, da Nyvest IF onsdag afviklede sit store årlige loppemarked, som har eksisteret siden 1972.

En flot æresport pryder indgangen til Nyvestcentret, for det bliver fejret, at Nyvest IF's store loppemarked fylder 50 år.

Til fødselsdagen er der mulighed for at gøre et rigtig godt køb, for de mange loppefund, som er blevet doneret til klubben det seneste års tid, er sat billigt til salg. Blandt andet blev 80 stole solgt til den samme person for to kroner stykket.

– Han var også rigtig glad, fortæller Birger Hjort om køberen, der eftersigende skulle være en sjællænder, som har købt et hotel i Svaneke, hvor de nu skal til at lave udendørsservering.

Birger Hjort har været frivillig til loppemarkedet de seneste 30 år, og han fortæller, at selvom der er dukket mange op, så kan det ikke helt leve op til tidligere tider.

– Men der er alligevel mange biler, så det er meget heldigt, at det ikke har regnet, for så havde de ikke fået lov til at holde her på fodboldbanen, siger han, inden han går i gang med at betjene den næste loppejæger, for markedet er kun åbent fra 18-20. Derefter bliver de ting, som ikke blev solgt, kørt på Bofa.

Loppemarkedet fejrede 50 års fødselsdag.

Der blev både solgt ting indenfor og udenfor. Video: Jesper Gynther

Brugte glas, bestik, køkkenredskaber og mange andre ting blev solgt.

Der var ikke lige så mange til loppemarkedet, som da det var på sit højeste, men der var nu alligevel godt fyldt op med mennesker.

Nyvestcentret var fyldt op med tøj, hatte og elektronik samt malerier.