Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
6. OKT 2024 • 14:22

Ubesejrede Elite Bornholm er med to kampe tilbage sikker på at vinde den københavnske Liga 2-turnering for U16-drenge. Bornholmerne er otte point foran nummer to, A27 fra Amager, der oven i købet kun har én kamp tilbage på efterårsprogrammet.

Elite Bornholm skulle i lørdags have spillet på udebane mod bundholdet Vanløse, men københavnerne meldte afbud, og bornholmerne blev således noteret for en skrivebordssejr på 3-0.

U14-drenge topper også

U14-drengene har heller ikke tabt i Liga 2-turneringen, men er kun tre point foran HIK 2. De to hold mødes på HIK's hjemmebane i den sidste og afgørende kamp om førstepladsen lørdag den 26. oktober.

U14-holdet blev også noteret for en sejr på 3-0 i lørdagens hjemmekamp mod Hekla. Valdemar Munch gjorde det til 1-0 allerede efter syv minutters spil, tidligt i 2. halvleg øgede den i pausen indskiftede Mikkel Sonne det til 2-0, og fire minutter senere scorede Valdemar Munch kampens sidste mål.