Travbanen har fået nye stemmer

Travbanen har fået nye stemmer
Thune Jensen (tv.) og Michael Kaas Hansen skal være travbanens nye speaker-team. Privatfoto
NYHED | HARELØKKERNE | ABONNENT | 3. MAR 2023 • 15:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | HARELØKKERNE | ABONNENT
3. MAR 2023 • 15:30

Bornholms Brand Park har nu fundet nyt speaker-team, efter Mogens Rotvit valgte at stoppe efter 29 sæsoner.

Efter cirka 1000 løbsdage valgte Mogens Rotvit i sidste måned at lægge mikrofonen fra sig. Han ville nemlig stoppe, mens legen er god.

Nu er hans afløser fundet, og der er faktisk tale om to forskellige personer, som kommer til at overtage opgaven.

Thune Jensen bliver ny banespeaker og vil være i dommertårnet under løbsdagene, mens Michael Kaas Hansen vil være reporter på selve løbsbanen. Driftsleder Charlotte Berg ser frem til samarbejdet, fortæller hun på travbanens hjemmeside.

– Vi er enormt glade for, at Michael og Thune har valgt at overtage mikrofonen efter Mogens Rotvit. De kender banen og travet udenad og har i flere år været et rigtig godt makkerpar i spiludbyderens travudsendelser, siger hun.

To er bedre end en

Ansættelsen af Thune Jensen og Michael Kaas Hansen giver luft til udviklingen af helhedsoplevelsen for travbanens publikum.

– Vi kan se så mange fordele ved, at de er to. Vi står til at skulle udvikle konceptet for Bornholms Brand Park og gøre stedet til et mødested for hele Bornholm, og her kan begge være med til at styrke vores koncept om en større helhedsplevelse for publikum, fortæller Charlotte Berg.

Også Thune Jensen og Michael Kaas Hansen ser frem til at blive en fast del af medarbejderteamet. De er begge allerede meget godt kendt med deres funktioner på banen og glæder sig til at være med til at styrke og udvikle konceptet omkring Bornholms Brand Park.

– Det har været nogle spændende år, hvor vi sammen har stået for de bornholmske travudsendelser. Nu bød muligheden sig for et sceneskift, hvor vi fuldt og helt indgår i teamet på Bornholms Brand Park, og vi syntes, at de visioner, som man har for Bornholms Brand Park - i forhold til at gøre det til et mødested for hele Bornholm - er særdeles tiltrækkende.

– Vi glæder os til at bidrage til konceptet og videreudvikle på tingene, så helhedsoplevelsen for tilskuerne bliver sat i højsædet, fortæller Thune Jensen og Michael Kaas Hansen.

Mogens Rotvit har speaket sit sidste løb. Arkivfoto: Berit Hvassum