Spillere fra Polen og Ukraine tilbydes plads i NB Bornholm-trup

NOTITS | ABONNENT | 25. FEB 2024 • 17:30
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS | ABONNENT
25. FEB 2024 • 17:30

I den forgangne uge kunne NB Bornholm berette om tilgangen af to nye spillere forud for forårspremieren i Københavnsserien, den 21-årige polske forsvarsspiller Michal Wronski og den 28-årige ukrainske offensivspiller Yarish Volodymyr, der efter prøvetræning er blevet tilbudt en plads i NB-truppen.

– Michal er en stærk defensivspiller, der har masser af udviklingspotentiale. Vi er derfor glade for, at vi kan arbejde videre med ham. Han vil styrke vores trup, lyder det fra trænerteamet Claudi Espersen og Alon Chaviv.

– Yarish Volodymyr, der senest har spillet for den slovakiske klub kosmos Bratislava, er en dygtig offensivspiller med et godt drive og en god teknik, forklarer de to NB Bornholm-trænere.

Årets første træningskamp

Torsdag aften spillede NB Bornholm sæsonens første træningskamp, da de på eget græs besejrede Vikings bornholmsseriehold med 5-0 på mål af NB-topscorer Nicolai Olsen (3) og Benjamin Madsen (2).

Mere bemærkelsesværdigt var det måske, at NB Bornholm gav uofficiel seniordebut til et af klubbens største unge talenter i mange år, 15-årige Magnus Olsen.

Allerede på fredag spiller NB Bornholm endnu en træningskamp mod den sjællandske serie 2-klub Havdrup. Det foregår på kunstgræsset i Nexø kl. 17.00.

FÅ ABONNEMENT