Sidste runde i Bornholmsserien er udsat på grund af coronasmitte blandt spillere
Der bliver ikke spillet nogen kampe i Bornholmsserien for herrer i denne weekend, da to spillere fra Midtbornholm er blevet konstateret positive for covid-19. Foto: Jacob Jepsen

| GRATIS
7. MAJ 2021 • 22:42
Af: Jesper Gynther

Sidste runde i Bornholmsserien er udsat på grund af coronasmitte blandt spillere

FODBOLD

DBU Bornholm oplyser her til aften i en mail til den bornholmske presse, at sidste runde i Bornholmsserien for herrer, som skulle afvikles søndag formiddag, er blevet udskudt, da Midtbornholm har fået konstateret to spillere positive med covid-19 i indeværende uge.

Smitteopsporing har sendt alle spillere, som var med i en pokalkamp mod Viking i tirsdags i karantæne. Alle spillere fra modstanderholdet Viking er blevet testet i dag, og ingen er fundet smittet. 

Samtlige af Midtbornholms spillere vil blive testet igen lørdag og mandag, som smitteopsporingen anbefaler, at man gør, når man har været i nær kontakt med en smittet.

Da det er sidste runde i Bornholmsserien, har DBU set sig nødsaget til at udsætte alle tre kampe, da kampe i sidste runde skal afvikles samtidigt.

– Hvis der ikke var tale om sidste runde, ville der kun være tale om en enkelt kamp (som skulle udsættes, red.), men desværre er det ikke tilfældet. 

– Kampene vil blive programsat i morgen, men vil blive afviklet enten onsdag aften eller torsdag formiddag. Dette vil klubberne blive orienteret om i morgen, når vi har overblik over ledige baner, dommere m.m., oplyser DBU Bornholm.
Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder