Nicoline Koefoed vinder Dameligaen

Nicoline Koefoed vinder Dameligaen
Nicoline Koefoed var lørdag for andet år i træk i finalen i Dameligaen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NOTITS | ABONNENT | 30. APR 2022 • 19:47
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
30. APR 2022 • 19:47

Den 23-årige haslebo Nicoline Koefoed har igen fået gang i bordtenniskarrieren efter at have holdt et par års pause. Nu kan hun kalde sig danmarksmester.

Sidste år blev det til en sølvmedalje for Nicoline Koefoed, da hun sammen med Hillerød endte på andenpladsen i Dameligaen, som er Danmarks bedste række for kvinder. Lørdag var bornholmeren så igen i en finale i Dameligaen, da hun sammen med sin nye klub Virum-Sorgenfri skulle spille mod sin tidligere klub Hillerød.

Igen blev finalen med Hillerød som taber, og det skete efter en nervepirrende kamp, som sluttede med et golden sæt. Dermed kunne Nicoline Koefoed tage et skridt højere op på medaljeskamlen og lade sig kåre som vinder af Dameligaen.

Det er Virum-Sorgenfris sjette danske mesterskab for damehold, og det er hele 36 år siden, det seneste mesterskab blev vundet.

Nicoline Koefoed får dog ikke mulighed for at forsvare titlen.

– Næste år er jeg ikke på noget bordtennis‐hold. Jeg flytter til USA til sommer for at studere. Måske vender jeg tilbage, men jeg kommer i hvert fald ikke til at spille noget bordtennis det næste års tid. Jeg skal over og opleve college‐livet og den amerikanske kultur. Så må vi se, hvad der sker længere henne ad vejen, fortæller Nicoline Koefoed til Bordtennis Danmark.