Midtbornholm beholder tredjepladsen

Midtbornholm beholder tredjepladsen
Jonas Pedersen scorede et hattrick, da Hasle lørdag vandt 4-1 over Nexø 2. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | RUNDENS KAMPE | ABONNENT | 1. MAJ 2022 • 17:19
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | RUNDENS KAMPE | ABONNENT
1. MAJ 2022 • 17:19

Der var kun spænding om en enkelt placering, da der lørdag eftermiddag blev spillet sidste runde i grundspillet i Bornholms bedste fodboldrække. Både Midtbornholm og Knudsker havde nemlig mulighed for at snuppe tredjepladsen.

Det var favoritterne, der vandt alle rundens kampe i Bornfiber Ligaen, som er den bedste herrerække på Bornholm. Alle tre kampe blev spillet lørdag eftermiddag klokken 15.30, og det var samtidig grundspillets sidste kampe.

På forhånd var det ventet, at den mest spændende kamp ville blive mellem Hasle og Nexø 2, som ligger på rækkens første- og andenplads. Men Hasle viste sig at være for gode til, at der kom spænding om resultatet. Topholdet vandt således kampen med hele 4-1.

Derimod var det ventet, at Midtbornholm og Knudsker ville vinde over bundholdene RIK og Nyker, og det skete også. Midtbornholm vandt 2-0 over RIK, mens Knudsker på udebane vandt 3-0 over Nyker, og dermed forsvarede Midtbornholm sin tredjeplads, mens Knudsker må nøjes med 4. pladsen.

– Jeg synes, det er fantatsisk. Vi har tabt én og én uafgjort i foråret, og resten er vundet, så det er tegn på, at vi har forbedret os i forhold til sidste år. Så vi glæder os til slutspillet, siger Mathias Andersen, cheftræner hos Midtbornholm.

– Jeg er først og fremmest ærgerlig over de kampe, hvor vi har smidt lidt, for vi er kun to point efter andenpladsen, lyder det omvendt fra Knudskers cheftræner, Jakob Lassen.

– Så det har været tætte kampe, og jeg tror også, det bliver det i slutspillet, siger han.

Rundens dramatiske højdepunkt kom i øvrigt i det 17. minut af kampen mellem Nyker og Knudsker. Her fik Nykers Joachim Birk Jensen et rødt kort for at have råbt et homofobisk ukvemsord efter Knudskers Jonas Haagensen, som råbte tilbage og selv fik et gult kort af kampens dommer.

Grundspillet slutter med følgende stilling:
1. Hasle 40 point
2. Nexø 30 point
3. Midtbornholm 28 point
4. Knudsker 28 point
5. Viking 19 point
6. RIK 15 point
7. Nyker 5 point

De fem første hold skal nu spille slutspil om at vinde rækken, mens de to lavest placerede hold skal spille slutspil om at undgå nedrykning til Serie 1.


Kampfakta: Hasle - Nexø 2


RESULTAT: 
4-1

MÅL:
1-0 Jonas Pedersen (12)
1-1 Martin Andersen (17)
2-1 Jonas Pedersen (32)
3-1 Jonas Pedersen (84)
4-1 Thorbjørn Mikkelsen (88)

GULT KORT:
Daniel Chavic, Nexø (60)

DOMMER:
Mikael Petersen

 


Kampfakta: Midtbornholm - RIK


RESULTAT:

2-0

MÅL:
1-0 Manuel Munch Kofod (20)
2-0 Adrian R. L. Koefoed (80)

DOMMER:
Kim Andersen

 


Kampfakta: Nyker - Knudsker


RESULTAT:

0-3

MÅL:
0-1 Jonas Haagensen (4)
0-2 Jakob Lenz (12)
0-3 Jonas Haagensen (40)

GULT KORT:
Jonas Haagensen, Knudsker (17)

RØDT KORT:
Joachim Birk Jensen, Nyker (17)

DOMMER:
Kim Andersen