Mark Pedersen tilbage på tronen efter otte år

Mark Pedersen tilbage på tronen efter otte år
Camilla Marie Madsen og Mark Pedersen er nykårede bornholmsmestre i slagspil. Foto: Allan Juhl
NYHED | ABONNENT | 25. JUL 2022 • 14:48
Af:
Allan Juhl
NYHED | ABONNENT
25. JUL 2022 • 14:48

BM i slagspil blev vundet af Mark Pedersen hos herrerne og Camilla Marie Madsen hos damerne.

Der blev i weekenden spillet om det bornholmske mesterskab i slagspil med tre tællende runder; først en indledende runde i Rø på Old Course, fulgt op af en runde i Rønne og så med finale i Nexø, hvor der skulle findes mestre hos både damer og herrer.

Efter tre år med Ole Rømer fra Nordbornholms Golfklub som mester var det en koncentreret klubkammerat, Mark Pedersen, der stillede op for at vise, hvem der er den bedste slagspiller på Bornholm, og han lagde sig i spidsen fra start og udbyggede sin føring i begge de afsluttende runder. Scoren på 220 slag var 10 slag bedre end Ole Rømer, som formåede at holde pladsen som 'Runner Up' til mesteren. Det er otte år siden, Mark Pedersen senest var bornholmsmester.

Camilla for femte gang

I damerækken var der mere tæt kamp, men Camilla Marie Madsen fra Nordbornholms Golfklub genvandt for femte år i træk mesterskabet ved at gå de 54 huller i 243 slag; tre slag foran Martina Schow Vomb og Mette Munch Mikkelsen, begge fra Bornholms Golf Klub, der brugte 246 slag.

For femte år i træk var Camilla Marie Madsen bedste damespiller ved BM i slagspil. Foto: Allan Juhl

'Runner Up' gik til Martina Schow Vomb, da hun var bedst i de sidste to runder. Camilla Marie Madsen tangerede med årets mesterskab Birthe Skovs fem sejre i BM inden for de seneste mange år. Der er dog langt op til Marianne Munch Holms ni mesterskaber siden starten i 1987.

Også en nettokamp

Ud over bruttomestrene var der også en nettokamp, og her vandt Helle Nygaard Hansen fra Bornholms Golf Klub hos damerne med 207 slag foran Esther Nielsen fra Nexø Golfklub med 209 slag. Nummer tre blev Mette Munch Mikkelsen fra Bornholms Golf Klub med 211 slag.

Hos herrerne vandt Henrik Vang fra Nexø Golfklub med 213 slag, foran Cai W. Lyng med 218 slag og Jan Dyrting med 219 slag.

 

Rækkevindere

Damer: Camilla Marie Madsen, NBGK

Herrer: Mark Pedersen, NBGK

Senior damer: Dorte Skov, NGK

Senior herrer: Jan Pelsen, NBGK

Veteran damer: Inge Hee, NGK

Veteran herrer: Ole Rømer, NBGK

Super veteran damer: Esther Nielsen, NGK

Super veteran herrer: Gerner Bech, NGK