Marie træner med en robot hjemme i stuen - nu er hun kåret som årets spiller

Marie træner med en robot hjemme i stuen - nu er hun kåret som årets spiller
13-årige Marie Deckert er netop blevet kåret som årets spiller i bornholmsk bordtennis. Hun er således vinder af årets Ping Pong Pris, oplyser DGI Bornholm Bordtennis. Privatfoto
NYHED | BORNHOLM | ABONNENT | 14. NOV 2021 • 16:09
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | BORNHOLM | ABONNENT
14. NOV 2021 • 16:09

Årets spiller i bornholmsk bordtennis er Marie Deckert fra Hasle IF. Hun er kendt for at gå meget op i sporten og træner derfor både i klubben og derhjemme, så hun hele tiden kan forbedre sig.

Blot 13-årige Marie Deckert fra Hasle IF har vundet prisen som årets spiller i bornholmsk bordtennis, fordi hun er meget engageret i bordtennis, hvilket også giver flere og flere gode resultater. Marie er nemlig meget flittig og seriøs til sine træningstimer i klubben og udvikler sig derfor hele tiden.

Hvis det ikke er nok med træningen i klubben, så smugtræner hun på spisebordet hjemme i stuen, som faktisk er et bordtennisbord med en bordtennisrobot for enden af bordet

uddrag fra indstillingen til årets spiller

– Ja, hvis det ikke er nok med træningen i klubben, så smugtræner hun på spisebordet hjemme i stuen, som faktisk er et bordtennisbord med en bordtennisrobot for enden af bordet, står der i indstillingen af Marie Deckert til prisen som årets spiller.

Marie Deckert har i det hele taget god opbakning hjemmefra, for mor og far tager med hende til stævner over hele landet. Familien har ovenikøbet anskaffet sig en autocamper, hvor man samtidig har mulighed for overnatning, oplyses det.

Fra august måned til nu er det blivet til fire-fem stævner i landet, og Marie spiller på Hasle IF's Serie 2-hold og er nu begyndt at spille i seniorrækkerne til stævnerne og kan sagtens være med og spille lige op med de voksne og vinde kampe.

Marie er også en del af Brøndby-holdet i pigeligaen, og her går det også godt, hvor hun vinder sine kampe.

I øjeblikket ligger Marie nummer fire på pige-ranglisten i Danmark.

– Derfor mener vi, du har fortjent årets Ping Pong Pris 2021, og vi ønsker dig et stort tillykke med prisen, står der i indstillingen, som desuden også påpeger, at Marie er en god kammerat, hjælpsom og møder altid til tiden, når hun skal spille.

Henning Jørgensen vinder årets Batmand Pris. Privatfoto

Henning er årets leder

DGI Bornholm Bordtennis har også kåret årets leder i bornholmsk bordtennis, og æren tilfalder Henning Jørgensen fra Knudsker IF. Han er således vinder af årets Batmand Pris, oplyser DGI Bornholm Bordtennis.

Henning kom til Knudsker IF for to-tre år siden, og herefter gik det stærkt med at komme i gang med at lave noget frivilligt for bordtennisafdelingen. Selvom Henning var ny i klubben og snart bliver 70 år, kom han selv til bestyrelsen og spurgte, om hans hjælp kunne bruges.

– Selvfølgelig kunne vi det, og siden da har Henning været utrolig aktiv med mange funktione, står der i indstillingen af Henning Jørgensen til prisen som årets leder.

Henning er blandt andet kontaktperson for 60+ afdelingen, hjælper til ved arrangementer, skaffer sponsorer, er hjælpetræner og er nu også blevet næstformand i bordtennisafdelingen.

– Ja, Henning er meget aktiv i vores bordtennisbestyrelse, og jeg har sikkert glemt en del, han også laver, men ingen tvivl om, at Henning er et stort aktiv for alle bordtennisspillere i Knudsker IF, står der i indstillingen.

Priserne blev som sædvanligt uddelt til årets landsdelsmesterskaber på Bornholm, som blev afviklet i går, lørdag, i Søndermarkshallen. Privatfoto