Klub fylder 65 år i fin form: Aldrig været flere medlemmer

Klub fylder 65 år i fin form: Aldrig været flere medlemmer
Mange har været frivillige i klubben gennem årene. Fra venstre ses: Hans Bentzen (medlem siden 1996 og været bestyrelsessuppleant), Leo Skovgaard (medlem i 25 år og været formand), Ricky Mortensen (medlem i 38 år og bestyrelsesmedlem i over 20 år), Michael Andersen (medlem i 40 år og kasserer de seneste 17 år), Kim Mortensen (medlem siden 1970 og senere formand). Foto: Jesper Gynther
NYHED | ABONNENT | 26. SEP 2022 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
26. SEP 2022 • 05:30

I dag er det præcis 65 år siden, Bornholms Cycle Club blev stiftet, og det blev fejret søndag i klubhuset på Bellmansvej i Rønne. Selvom der aldrig har været så mange medlemmer som nu, håber klubben, at især flere børn og unge vil melde sig ind.

Meget har forandret sig, siden Bornholms Cycle Club så dagens lys i 1957. Dengang var det mest unge mænd, der dyrkede sporten, og de var alle sammen konkurrenceryttere. Det er omvendt i dag, for nu halter det med at få de unge til at begynde til cykling, og størstedelen af medlemmerne er motionister.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her