Folkeracere har fået solgt bil hjem igen

Folkeracere har fået solgt bil hjem igen
Christina Steinlein er glad for at have fået hendes bil tilbage, men er bekymret for, om det kun er på lånt tid, inden den igen bliver tvangssolgt. Pressefoto
| 9. MAJ 2021 • 12:23
Jesper Gynther
Journalist

9. MAJ 2021 • 12:23

FOLKERACE

Historien om Teamvwrally, der har fået tvangssolgt to af sine folkeracebiler ved de seneste DM-løb, har taget en ny drejning. I hvert fald for den ene af kørerne på holdet. Christina Steinlein blev nemlig i denne weekend kontaktet af ham, der købte hendes Golf 3 i forrige uge.

– Han havde kørt træning i den og besluttet sig for, at det ikke var noget for ham, så om vi var interesserede i at købe den tilbage. Det var vi naturligvis, så nu er bilen hjemme på værkstedet igen, fortæller Christina Steinlein i en pressemeddelelse.

– Den var heldigvis ikke malet om, men skal have sat reklamer på igen. Desuden skal servostyringen og støddæmperne skiftes, men det fixer Torben (Larsen, en af de andre kørere på holdet, red.) hurtigt, fortæller Christina Steinlein, som derfor forventer, at bilen er klar til tredje afdeling af årets DM-serie, der køres i næste weekend i Esbjerg, hvor hele Teamvwrally-teamet stiller til start.

– Vi er rigtig glade for at have den tilbage i Teamvwrally igen, selvom vi nu ved, at det kan være på lånt tid, fortæller Christina Steinlein.