Dora Solo snød spillerne - vandt til 60 gange pengene
Dora Solo stod for dagens overraskelse på travbanen. Foto: travfotobornholm.dk

1. MAJ 2021 • 18:32SPORT • AF WILLY MOGENSEN • GRATIS

Dora Solo snød spillerne - vandt til 60 gange pengene

TRAVSPORT

Der blev budt på en rækkende spændende og jævnbyrdige løb i lørdagsløbene på Bornholms Brand Park.

Dora Solo med Kim Mortensen i vognen stod for dagens overraskelse i V5-spillet ved at vinde 5. løb. Parret tog ikke overraskende spidsen, men til gengæld var det overraskende, at Dora Solo derefter førte hele vejen og oven i købet trak fra ind i opløbet, hvilket hun normalt ikke er flink til.

Efter en tidlig galop kom favoritten Elia tilbage i løbet og tog andenpladsen

- Hun virkede rigtig fin under afcantringen, så jeg troede faktisk lidt på det i dag, noterede Kim Mortensen efter den overraskende sejr, der gav pengene 60 gange igen i totalisatoren.

Dagen blev indledt med sejr til Attention Morgan med Betina Lund i vognen. Midt i opløbet trak hun fra til sikker sejr foran Ryan’s Symphony og Fledder Greenwood.

Efterfølgende vandt Mads Petersen en sikker sejr med Billgate. Her var det On Track Ljuva, der tog føringen fra start, men allerede efter en omgang var Mads Petersen offensivt indstillet og sendte Billgate uden om feltet og til føring. Her blev han løbet ud og vandt sikkert foran en tapper Catja Mosebo, der havde siddet i dødens hele vejen. On Track Ljuva var overraskende god på tredjepladsen.

I tredje løb gentog Hazard Sund med Martin S. Jensen triumfen fra Åbningsløbet 2021 og vandt en sikker sejr. Denne gang var opskriften dog lidt anderledes, idet han selv måtte gøre arbejdet på sidste omgang. Midt i opløbet koblede han grebet på den fra start førende Aston Martin og vandt sikkert foran Streetwise og Aston Martin.

V4-spillet blev afsluttet med en sikker sejr til Troika Ulvholm, der med Leif Nyboe i sulkyen førte fra start til mål.  Den vandt foran Von Gladiator og Catch Me Will.

I dagens formløb førte Ricco K med Thomas Kaas enkelt fra start til mål og vandt foran en velgående Wenson og rygkørte Totti.

I dagens sidste løb nappede Martin S. Jensen sin anden dagssejr, denne gang med Citygirl D F, som førte fra start til mål og vandt foran Diva T C og Livi Nectar H M. Blackbird S galopede en topplacering bort i opløbet.
SENESTE NYHEDER

14. MAJ 2021 • 17:10 • GRATIS
Gæsten er klar med sommerens program
14. MAJ 2021 • 14:00NAVNE • GRATIS
Dødsfald
14. MAJ 2021 • 13:39NAVNE • GRATIS
Lærer får pris for praksisorienteret undervisning

MEST LÆSTE SPORT

13. MAJ 2021 • 13:16SPORT • GRATIS
NB Bornholms weekendkamp er udsat på grund af corona
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.