BHS-PL Beton Bornholm får hård konkurrence
BHS-PL Beton Bornholm får nok at se til i Postnord Danmark Rundt, som ser ud til at få et af de stærkeste felter i mange år. Arkivfoto: Berit Hvassum

CYKLING | DANMARK | GRATIS
30. JUL 2021 • 11:26
Henrik Nielsen
Journalist

BHS-PL Beton Bornholm får hård konkurrence

Når rytterne på det lokale continentalhold BHS-PL Beton Bornholm stiller til start i etapeløbet Postnord Danmark Rundt, kan de se frem til hård konkurrence. Den 30. udgave af løbet ser således ud til at få et af de stærkeste felter i mange år.

Det skriver Danmark Cykle Union i en pressemeddelelse.

Ikke mindre end seks World Tour-hold stiller til start, og det har skabt høje forventninger hos arrangørerne. Det samme har de rytter, holdene stiller med, blandt andet supersprinteren Mark Cavendish, som under årets Tour de France tangerede rekorden for flest etapesejre, da han kørte først over en målstreg for 34. gang. Danmarks første verdensmester i landevejscykling på herresiden, Mads Pedersen, stiller også til start.

– Når det her i 2021 er 10 år siden, at Mark Cavendish blev verdensmester på Geels Bakke, så er det fantastisk at kunne præsentere ham i spidsen for stærkt felt, med ikke mindre end 11 ryttere, som deltog i Tour de France i sidste måned. Samlet set rummer vores felt 41 etapesejre i Tour de France. Dertil kommer en perlerække af tidligere verdensmestre på både bane og landevej, siger løbsdirektør Jens Kasler i pressemeddelelsen.

Postnord Danmark Rundt køres 10.-14. august. Den samlede deltagerliste forventes offentliggjort mandag den 2. august.Flere nyheder