Alle tog medaljer med hjem fra Rødovre

Alle tog medaljer med hjem fra Rødovre
Claudia Kollert, Anja H. Johansen, Laura Kollert, Nick Kollert og Alberte Lindblad fra Bornholm Taekwondo har været til teknikstævne i Rødovre, hvor det blev til seks medaljer. De er flankeret af trænerne Mathias Sørensen og Lis Borring. Foto: Bornholm Taekwondo
NYHED | ABONNENT | 6. DEC 2022 • 10:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
6. DEC 2022 • 10:30

Kæmpere fra Bornholm Taekwondo har været til teknikstævne i Rødovre. Klubben deltog med et hold på fem udøvere i tre grupper og stillede op i fire individuelle grupper samt en mixpargruppe. Alle tog medaljer med hjem.

– Det blev til tre gange guld og tre gange sølv, hvilket placerede os som sjettebedste klub ud af 27, hvor det skal nævnes, at de tre bedste klubber stillede med så mange, at de havde 10–20 opstillinger, fortæller Lis Borring fra klubben i en mail.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her