Undgå rod i garderoben med Ziitos bæredygtige og smagfulde tøjstativer 
SPONSORERET AF ZIITO.DK • GRATIS

Undgå rod i garderoben med Ziitos bæredygtige og smagfulde tøjstativer 

ANNONCE:

De fleste kender det alle. Følelsen af at give op når rodet i garderobeskabet bugner, og vi ikke længere har et overblik over, hvilket tøj vi egentlig har, som bare ligger, og ikke bliver brugt. Oftest ender vi derfor med, at tage det tøj der ligger længst fremme på igen, i stedet for at rydde op og danne os et overblik over hvad vi virkelig har. 

Rodet gemmes væk - det er vel lettere, og så rydder jeg op en anden dag.

Sidder du, og nikker gekendende med? Så læs med her. 

Nu skal du ikke længere gå på kompromis med stil og kvalitet 

Med enkelte klik med computermusen kan du blive ejer af et af Ziitos stilfulde, bæredygtige og håndlavede tøjstativer, og endelig gøre op med den rodede og uoverskuelige garderobe. 

Hos Ziito får du muligheden for at vælge imellem markedets største udvalg af tøjstativer lavet af jernrør, som giver stativerne det meget moderne og enkle industrielle udseende, samtidig med at det sikrer dig en enormt høj holdbarhed.

Ved brugen af jernrør i stedet for tynd blik, som de fleste på markedet benytter, undgår du at tøjstativet pludselig bukker under for stor vægt, og falder sammen. Ziitos kvalitet er altså i top, og af denne grund giver Ziito dig, med ro i maven, 10 års garanti på alle deres produkter. Alle tøjstativer har nemlig fået testet deres holdbarhed, og alle kunne holde til +80 kilo. Flere kunne endda holde til helt op til +150 kilo. 

Når du modtager dit Ziito tøjstativ, er det delvist samlet. Det eneste du skal bruge til at samle til færdig, er en enkelt unbraconøgle - det skal nemlig være muligt for alle at samle sit stativ. Kort tid efter kan du begynde at hænge tøjet fint frem på dit nye, smarte tøjstativ. Og hvis du en dag får behov for en ekstra skohylde, eller flytter til en bolig med mere plads, jamen så bestiller du blot en ekstra hylde eller et ekstra rør, og monterer på det eksisterende stativ. 

Et bæredygtigt design

Ziito har et mere bæredygtigt Danmark for øje. De tror på, at vi sammen kan ændre menneskets overbelastning af jorden, hvis vi begynder at fokusere på bæredygtigt design, og eksempelvis ikke smider vores møbler eller tøjstativer ud, hvis vi vil have noget nyt, men bygger videre på det eksisterende. Altså en på sigt zero-waste og bæredygtig verden med fokus på cirkulært-design lavet med kvalitetssikrende materialer. Oveni planter Ziito ét træ, hver gang du laver bestiller en ordre hos dem. 

Alt i alt har ziito altså sørget for, at alt er mulig. De har sørget for, at du ikke skal gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, og er alt i alt din bedste mulighed for at få styr på garderoben - mens du kan sidde med ro i maven og vide, at du har handlet bæredygtigt.Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.