Skal dit hus rives ned? Gode råd til nedrivningsprocessen

Skal dit hus rives ned? Gode råd til nedrivningsprocessen
SPONSERET AF MLLARSEN.DK |

ANNONCE fra mllarsen.dk

Der kan være mange grunde til, at man vælger at rive sit hus ned. Det kan f.eks. være at huset er blevet for gammelt og utidssvarende, eller at man gerne vil have en større grund til sin bolig. Uanset hvilken grund man har til at ville rive sit hus ned, så er det vigtigt, at man tager nogle forholdsregler under nedrivningsprocessen. Læs med her og få et par gode råd om processen med at rive sit hus ned på en sikker og forsvarlig måde.

Hvornår kan det betale sig at rive dit hus ned?
Det kan typisk betale sig at rive dit hus ned, hvis man har et hus der er meget gammelt og slidt. Det kan dog godt være en dyr fornøjelse at rive sit hus ned, så det er vigtigt at overveje alle mulighederne inden man tager den endelige beslutning. Dog kan det også økonomisk betale sig på sigt at rive det gamle hus ned og bygge et nyt, hvis du har store udgifter til renovering og vedligeholdelse af dit eksisterende hus. Et nyt hus vil koste mindre i renovering, og du kan desuden spare en hel del elektricitet og opvarmning, hvis dit nye hus bliver bygget på en energiforsvarlig måde. Læs mere om nedrivning af huse, hvis du overvejer at rive dit hus ned.

Lad professionelle klare nedrivningen af dit hus
At få nedrevet sit hus er en stor beslutning, og det er ikke en beslutning, man bare tager på et splitsekund. Det er derfor vigtigt, at man sætter sig godt ind i de forskellige muligheder, man har for at få nedrevet sit hus på den bedst mulige måde. Det er et stort arbejde, som de færreste vil kunne klare i forhold til de regler, der er på området. Ved at få hjælp fra professionelle, vil alle regler blive overholdt på en sikkerhedsmæssig, forsvarlig måde, og de vil overholde Miljøstyrelsens bekendtgørelse om håndtering af affald. Et nedrivningsfirma klarer processen fra start til slut, og du kan være sikker på høj kvalitet og sikkerhed.

Hvem kan søge tilskud til nedrivning af huse?
Det er muligt at søge tilskud til nedrivningen hos din kommune, hvis dit hus er placeret i et åbent landområde eller i en by på under 3000 indbyggere. For at dit hus kan tages i betragtning, skal det være fra før 1960 eller have forældede kloaksystemer eller elværk. Der kan være forskellige præmisser for tilskud til nedrivning i de forskellige kommuner, så du kan med fordel undersøge kravene for tilskud i din kommune. 

Det er en stor beslutning at rive et hus ned, men hvis huset er gammelt og dyrt i renoveringer, vil det ofte kunne betale sig på sigt.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?