Sådan finder du den bedste vibrator

SPONSERET AF SINFUL.DK

Sådan finder du den bedste vibrator

ANNONCE fra sinful.dk

Det er efterhånden hverdagskost at have sexlegetøj med under dynerne. Brugen af sexlegetøj er ved at blive afstigmatiseret, og det er positivt. For de fleste føre sexlegetøj nemlig til mere sjov, flere orgasmer og et større kendskab til deres egen, og deres sexpartneres krop. Markedet for sexlegetøj er konstant voksende, og det gør det til lidt af en jungle at finde rundt i. Det åbenlyse benspænd er, at du ikke kan prøve produkterne, før du køber dem. Godt sexlegetøj er ofte ikke det billigste fra Istedgade, så det giver mening at vælge produkter, der kan holde længe og give dig stor tilfredshed, men hvordan finder du det rigtige produkt?

Stol på mængden
En måde at vælge sit sexlegetøj er at gå efter gode anbefalinger. Mange sexlegetøjsbutikker har anbefalinger, hvis du for eksempel køber dit sexlegetøj hos Sinful, så har de kategorier, hvor de har delt produkterne op i testvindere, favoritter og lignende. Det kan være rigtig gode guidelines, hvis du er på udkig efter noget nyt eller noget, du ikke har prøvet før. Sexlegetøjsforhandlere får tilbagemeldinger fra brugerne, så de vil have et rigtig godt indtryk af, hvad folk er tilfredse med. Du vil altid kunne læse blogindlæg og artikler om de bedste vibratorer og sexlegetøj, det vil give dig et rigtig godt indtryk af produktet. 

Ulempen ved denne fremgangsmåde er, at alle har forskellige ønsker og behov for deres sexlegetøj. Alle skal ikke stimuleres på på samme måde for at opnå en orgasme. Hvis du ikke kender din egen krop og seksualitet særlig godt, så kan det stadigvæk være svært at vælge. 

Det er ikke kun det ydre, der tæller
Det er ikke kun det ydre, der tæller, men det er faktisk vigtigt, når du vælger sexlegetøj. Det er vigtigt, at du finder et produkt, som du synes er sexet og som rører noget i dig. Hvis du finder en vibrator eller dildo, som du synes er elegant, fræk eller lignende, så er der meget større chance for, at du får den brugt, når du er alene eller sammen med din partner. Nogen kan godt lide store produkter som wands, mens andre synes, det er meget overvældende. Nogen kan lide glas og stål - andre silikone. Tag dig god tid og scroll igennem alt det sexlegetøj, der er derude, og se hvad, der fanger netop din opmærksomhed.

Hvilken type vibrator
Bagefter skal du tage stilling til hvilken type vibrator, du gerne vil bruge. Har du lyst til en vibrator, der også skal indføres i dig, eller har du kun lyst til stimulering af klitoris. Alle de præferencer er meget personlige, og du kan kun finde ud af det, hvis du prøver at forestiller dig situationer, og ser om det er noget, du kan lide at tænke på.Flere nyheder