Lej erfarne håndværkervikarer og få det ønskede resultat

Lej erfarne håndværkervikarer og få det ønskede resultat
SPONSERET AF PRACA.DK |

ANNONCE fra Praca.dk

Hvis din virksomhed står over for et større bygge- eller renoveringsprojekt, så kan du have behov for ekstra arbejdskraft. Uanset om det er et større eller mindre projekt, så kan ekstra hænder og professionel ekspertise være nødvendigt, for at få det ønskede resultat. 

Derfor kan du med fordel overveje, at leje erfarne håndværkervikarer inden for bygge- og håndværkerbranchen hos Praca, som kan komme ud til din virksomhed og færdiggøre ethvert projekt. Med over 20 års erfaring hos Praca er din virksomhed garanteret professionalisme og høj kvalitet, så din virksomheds byggeprojekt bliver en stor success. 

Høj kvalitet fra grundig screening
Hos praca.dk er du garanteret professionelle håndværkere med erfaring inden for specifikke fag. Alle vikarer gennemgår en grundig screening under rekrutteringen, for at sikre et højt fagligt niveau, samt gode egenskaber inden for det specifikke håndværksfag.

Når du lejer vikarer hos Praca, så skal du ikke sørge for noget som helst. Praca står for alle det praktiske angående vikarerne. Dermed skal du hverken bekymre dig om arbejdstilladelse, kontrakter eller transport, da Praca sørger for disse ting. 

Med et højt fagligt niveau og garanteret god kvalitet, kan du forvente et godt og solidt resultat. Så uanset størrelsen og behovet for dit projekt, kan Praca være behjælpelig.

En løsning skabt til dit projekt
Står din virksomhed over for et stort byggeprojekt, så kan du have behov for flere håndværkere og forskellige faglgie kompetencer. Er det blot et mindre projekt kan en enkelt håndværker være tilstrækkelig.

Uanset størrelsen af din virksomheds projekt, kan Praca skræddersy den rette løsning, så du får den rette mængde mandskab med den rette faglige baggrund. 

Med vikarer inden for alle håndværksfag, kan du få et fuldendt team af vikarer fra Praca. Du kan blandt andet leje betonarbejdere, malere, murer, tømrer, tagdækkere og meget mere. 

Fleksibilitet hos Praca
Lejer du mandskab hos Praca, så får du en fleksibel og billig løsning. For eksempel skal din virksomhed kun betale for effektive timer, så hvis der står eksterne faktorer i vejen for arbejdet, så koster det ikke din virksomhed en krone. 

Derudover er der ingen binding på samarbejdet, så hvis din virksomhed af hvilken som helst grund ikke har behov for håndværkere længere, så kan du stoppe samarbejdet uden varsel. 

Som medlem af både Dansk Byggeri og Dansk Industri får din virksomhed også ordentlige arbejdsforhold for alle håndværkere og en garanti om, at arbejdet bliver gjort ordentligt og i henhold til gældende retningslinjer.