Investering for begyndere

Investering for begyndere

ANNONCE

Har du lyst til at komme i gang med at forvalte dine penge på en lidt smartere måde? Så er det en god ide at overveje, om du måske skal i gang med at investere. Her kan du læse mere om investering for begyndere.

Få den vejledning du har brug for

Som begynder kan investering virke lidt intimiderende og uoverskueligt. Derfor er det helt essentielt, at man finder nogen, der kan guide en gennem begynderfasen.

Min Investering, kan du få den vejledning du har brug for som begynder, så du kan komme godt gennem begynderfasen som privatinvestor, og komme i gang med at lave gode investeringer online. Måske er det ikke så svært, som du tror?

Man behøver nemlig ikke nogen universitetsgrad i økonomi, for at kunne blive god til investering online. Det eneste du har brug for, er at lære dig det grundlæggende om investering, og finde en handelsplatform, som du kan investere gennem. Der findes mange forskellige handelsplatforme at investere gennem, men hvordan vælger du den rigtige?

Find en handelsplatform online

Du skal vælge en handelsplatform, for at kunne komme i gang med at investere. En brugervenlig og begyndervenlig handelsplatform, kan være en god hjælp, når du skal begynde at investere. Når du skal vælge den rigtige handelsplatform, er det helt essentielt, at du finder en handelsplatform, der passer til dig som begynder, og som ikke er for dyr at bruge. Der er nogle handelsplatforme, der tager et lille gebyr for hver enkelt handel, det kaldes kurtage, men du kan også finde en handelsplatform, hvor du ikke skal betale kurtage. I stedet kan det være du skal betale andre gebyrer, og dette skal du holde øje med, når du skal i gang med at investere online.

Når du har fundet en handelsplatform, som du gerne vil benytte dig af, så skal du sætte penge ind på din konto, som du kan investere for. Der er som regel et minimumsindskud du skal indsætte, for at kunne komme i gang med din investering. Du kan sætte penge ind med dankort/kreditkort, PayPal eller bankoverførsel. Hvilken betalingsmetode du vælger, kan være afgørende for, hvor lang tid der går, fra du overfører, til du har penge på din investeringskonto.

Når pengene står klare til brug på din konto på den online handelsplatform du har valgt, så kan du faktisk gå i gang med at investere. Du skal blot søge frem det finansielle instrument, du er på jagt efter, og så skal du vælge antal/beløb og trykke på ‘handl’. I praksis er det faktisk ikke sværere, men det kræver selvfølgelig, at du ved lidt om hvordan markedet for det du gerne vil handle med fungerer.

Gode tips til dig, der gerne vil investere

Hvis du gerne vil investere, så er det en god ide at lave en investeringsstrategi, som du kan gå ud fra, når du skal investere. Du skal først og fremmest tage stilling til, om du vil være en aktiv eller en passiv investor - altså om du vil investere for afkast her og nu, eller lave en langsigtet investering. Du skal også overveje risikoen for dine investeringer grundigt, inden du investerer dine penge.Flere nyheder