Hvordan køber man Bitcoins?
SPONSORERET AF MININVESTERING.DK • GRATIS

Hvordan køber man Bitcoins?

ANNONCE:

Bitcoin kan være uhyre favorabelt at investere i, og kursen er bare steget og steget i løbet af de sidste år. Det er ikke sværere end at handle med aktier, og med en god handelsplatform kommer du godt fra start. Læs med her!

Det er meget populært at investere i Bitcoin, og det er faktisk ikke så underligt, hvis man ser på de helt nøgterne fakta. Du har måske hørt om den store prisstigning i 2017, hvor prisen sted til næsten 20.000 dollars.

I dag, i 2021, er kursen på over 340.000 kroner, og det gør Bitcoin til en meget populær kryptovaluta at investere sine penge i. Men hvordan kommer man i gang med at handle med Bitcoin? Jo, køb bitcoins på en online handelsplatform og få en sikker og brugervenlig oplevelse.

Sådan investerer du i Bitcoin i 2021

Første step, hvis du gerne vil købe Bitcoin i 2021, er at finde den rette online platform, der kan gøre det til en god oplevelse. Handelsplatformen har meget at sige, og den skal gerne være både sikker, brugervenlig, billig og have nogle gode betalingsløsninger. Først og fremmest skal platformen passe til dit behov og dine ønsker, når det kommer til investering i Bitcoin.

Find den bedste online platform

De online platforme, hvor du kan handle med Bitcoin, er opbygget efter samme koncept som dem, hvor du handler med aktier. Ofte overlapper de også, så platformene tilbyder begge ting. Hvis du allerede handler med aktier og har fundet en platform, der giver mening for dig, kan du eventuelt undersøge, om du kan investere i Bitcoin her. Så ved du i hvert fald, at du kan lide at bruge platformen, og at du har tillid til den.

Vælg den rette betalingsløsning

En ting, du kan overveje, er hvilken betalingsløsning, der giver mening for dig. På mange online platforme betaler du med betalingskort eller bankoverførsel, og det kan have forskellige styrker og svagheder.

Vælger du løsningen med betalingskort, kommer du hurtigst i gang med din handel med Bitcoin, fordi pengene stryger lige ind. Er du omvendt mere til at foretage en bankoverførsel, skal du give det et par dage, mens pengene går ind.

Beholde eller spekulere i Bitcoin?

Du kan også tænke over, hvordan du har lyst til at handle med Bitcoin. Hvis du gerne vil beholde Bitcoin i længere tid, kan det være en idé at finde en platform, hvor du ejer Bitcoin, når du køber. Hvis du i højere grad er interesseret i at spekulere i prisen, skal du måske kigge efter andre løsninger på de online platforme.

Du kan finde handelsplatforme, hvor der sælges og købes gennem CDF’er, og det er klart det mest fordelagtige, hvis du har planer om at spekulere i prisen på Bitcoin. Der er altså ikke nogen rigtig eller forkert løsning, men snarere løsninger, der passer mere eller mindre godt til dit specifikke behov.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.