Hvad siger dit stjernetegn om dit datingliv?

Hvad siger dit stjernetegn om dit datingliv?
SPONSORERET AF DATING.DK |

Det er ikke altid nemt at date, men du kan faktisk blive klogere på hvordan dine datingvaner er. Dating-apps har gjort det nemt for de fleste at komme ud på markedet og møde andre singler. Men der kan være stor forskel på at date i det virkelige liv, i forhold til online. I løbet af de seneste år, har divers dating sider foretaget undersøgelser som viser, at vores stjernetegn har indflydelse på hvordan vi dater. Ved at følge med her, kan du blive klogere på dig selv, men også på dine kommende dates. 

På date med en tyr

Hvis du selv eller din date er født i tyrens tegn, kan du regne med en person der nyder livet i fulde drag. Det hyppigste horoskop siger, at der ikke er noget der hedder at bekymre sig om andre, så når sofaen og tv-serien kalder, kan resten af verden tænke og gøre hvad de vil. Skal du på date med en tyr, skal du ikke forvente en date med fart på. Men er du vild med en kvalitetsbevidst person, som sætter pris på et veltillavet måltid og flot porcelæn, kan du uden tvivl tage afsted. Det kan dog også vise sig, at denne person er det perfeke match, fordi han eller hun kan få dig helt ned på jorden og få dig til at værdsætte de små ting i hverdagen. 

Vædderens horoskop

Er du mere til nye oplevelser og vild aktivitet? Så er en date født i vædderens tegn lige noget for dig. Disse mennesker har ingen frygt, og vil som regel føre an i alle situationer. De er ikke bange for tosomheden, men bliv ikke forbavset når din vædder-date hellere vil køre gokart end at ligge hjemme på sofaen og se film. Væddere bliver hurtigere rastløse, men er oftest også gode til at finde på nye idéer hvis den første plan slår fejl. Derfor skal du ikke være i tvivl om at det nok skal blive en spændende og udfordrende date!

Dating som tvilling

Er du født i tvillingernes tegn, er dating nok ikke helt nemt for dig. Du er højst sandsynligt meget udadvendt og elsker at socialisere dig. Derfor kan det også være en udfordring for dig, at lægge al din fokus på én person. Selvom du har nemt ved at snakke med folk, bliver du hurtigt grebet af noget nyt og mere spændende, som i mange tilfælde efterlader folk med en følelese af at blive overset. Vær opmærksom på at fordybe dig i samtaler med din date, så du ikke virker distraheret. Det er dog også en af dine stærke sider, at gå på kompromis - så selvom det føles umuligt, kan du altså sagtens holde fokus hvis du vil!