Guiden til en uforglemmelig teambuilding-tur

Guiden til en uforglemmelig teambuilding-tur
SPONSERET AF WOA.DK

ANNONCE fra woa.dk

Hvis du ønsker et stærkt fællesskab på arbejdspladsen, hvor alle medarbejdere trives og samarbejder godt, er der forskellige ting, du som leder kan overveje. Det er nemlig dit ansvar, at dine medarbejdere har det så godt som muligt, når de møder på arbejde.

En måde at øge trivslen og styrke samarbejdet på arbejdspladsen er med teambuilding. Der findes adskillige teambuilding-aktiviteter, og du kan blive inspireret og få hjælp til at planlægge en fantastisk dag for dine medarbejdere hos World of Adventure.

Teambuilding med madlavning
Når du skal finde ud af, hvor du skal tage dine medarbejdere med hen på teambuilding, kan det godt være en smule svært – aktiviteterne skal nemlig helst være noget for alle, så alle får en god dag.

En sikker vinder er teambuilding med madlavning. Det er noget, alle kan være med til, og det er et af de vigtige kriterier for en god tur. Her kan I sammen lave en masse forskelligt mad, og måske endda få en god konkurrence ud af det. Det kan være med til at styrke kommunikationen, fællesskabet og samarbejdet, når de vender tilbage til jobbet.

Teambuilding med spænding og sjov
Du kan også tage dine medarbejdere med på en teambuilding-tur, hvor adrenalinen pumper, og de oplever en masse spænding. Det kunne for eksempel være noget som et fiktivt mordmysterie, der skulle løses eller et escape room – begge dele kræver samarbejde og kommunikation. Disse former for teambuilding kræver desuden medarbejdernes fokus og dedikation.

Det kan også være fysiske aktiviteter, hvor pulsen pumper lige så højt som adrenalinen. Prøv for eksempel vandaktiviteter, forhindringsbaner, skydning eller andet lignende, der får pulsen op og måske giver mulighed for lidt sund konkurrence mellem hold eller enkeltpersoner.

Lær hinanden bedre at kende
Teambuilding er en af de bedste måder at lære hinanden bedre at kende. Der kan selvfølgelig være meget snak og hygge til frokost og omkring kaffemaskinen, men det er nemt at ende med at tale med de samme i ens team eller afdeling. Med teambuilding er det muligt at blande medarbejdere på kryds og tværs, så de kan tale med andre, end de normalt gør, og lære hinanden at kende på en ny måde.

Lederen kan også bruge teambuilding til at slippe lederrollen for en dag og vise medarbejderne en anden side af sig selv. Måske giver det anledning til mere tillid på arbejdspladsen, når det er muligt at tale og interagere med sin leder på en anderledes måde end på arbejdspladsen.

Kontakt et eventbureau til teambuilding-aktiviteter
Som nævnt kan du få ekstern hjælp til at planlægge dine teambuilding-aktiviteter. Det gør det muligt for alle i virksomheden at slappe af og nyde dagen i stedet for at skulle være på og tage ansvar for aktiviteterne.

Prøv at kontakte et eventbureau, hvis du gerne vil have andre til at planlægge det, og hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge til din virksomhed. Det er nemlig ikke alle aktiviteter, der passer lige godt til alle teams eller alle medarbejdere. Men alle kan have gavn af velafviklet teambuilding, så det er bare med at finde ud af, hvad hele virksomheden kunne tænke sig at være med til.