Glæd din partner med en oplevelse: romantisk gåtur, spa eller ølsmagning?

Glæd din partner med en oplevelse: romantisk gåtur, spa eller ølsmagning?
SPONSERET AF MY-ADVENTURE-GUIDE.COM |

ANNONCE fra my-adventure-guide.com

Hvad enten I har været sammen i et par uger eller et par år, er det altid en god idé at give din partner oplevelser, som I kan nyde sammen. Det behøver ikke at koste en formue, og det behøver ikke at være noget stort. En hyggelig gåtur på stranden eller i parken, et besøg på spa eller en ølsmagning er alle tre gode ideer til en romantisk oplevelse for to.

Find et sted, I begge har lyst til at opleve
Skal du arrangere en oplevelse for din partner, er det oplagt at tage et sted hen, som I begge to har lyst til at udforske. Måske er det en destination i udlandet - eller også er det bare en smuttur til nabobyen. Hvis I deler fælles interesser er det garanteret nemt at arrangere en tur til det museum eller den café, I begge brænder for at besøge.

Giv din partner en massage eller anden form for forkælelse
En af de bedste måder man kan forkæle sin partner på, er ved at give vedkommende en massage. Dette kan man gøre på flere forskellige måder, alt efter hvad din partner elsker mest. Du kan selv massere din partner - eller du kan give et gavekort til en professionel massør.

Hvis din partner ikke er særlig glad for massager, så find ud af hvad der virkelig fanger deres interesse. Måske elsker din partner at fiske, og i så fald vil det være oplagt for dig at tage ud og fiske sammen, Det er både hygge og afslapning på samme tid. Mange mennesker har ikke tid til at gøre disse ting til hverdag, så derfor er det en oplagt idé til dig, der gerne vil gøre noget særligt for din kære.

En oplevelse vil måske glæde din partner mere end materialistiske ting
Det kan der være flere grunde til. For det første, så er en oplevelse noget man kan lave sammen, og dermed også noget man sammen kan snakke om bagefter. Dette giver mulighed for at styrke parforholdet, da man har fået en fælles minder, som man kærligt kan huske hinanden på. 

Yderligere er en oplevelse ikke noget som man behøver at have plads til i hjemmet, og det er heller ikke noget som skal rengøres eller vedligeholdes på samme måde som et møbel eller en anden genstand. Endelig så vil en oplevelse typisk kunne glæde din partner mere end en ting, fordi en oplevelse ofte vil være unik. Når det er en oplevelse sammen med dig, vil den indgå som en del af jeres fælles referenceramme. En oplevelse vil altså altid stå sig selv, og den kan aldrig blive for gammel eller slidt.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?