Fem gode grunde til at investere i en assault bike

Fem gode grunde til at investere i en assault bike
SPONSERET AF HJEMMELAND.DK

ANNONCE fra hjemmeland.dk

At dyrke motion er et vigtigt element i et sundt liv. Desværre kan de fleste nok  nikke genkendende til, at træning nogle gange nedprioriteres. I en travl hverdag kan det føles svært at finde tid til træning.

Derudover kan andre aktiviteter også nemt tage fokus fra træning. Studie, arbejde, venner, hobbyer, børn og så videre kan være gode grunde til at skippe træningen.

Du kan gøre dig selv og dit sundhed en tjeneste, og gøre træning til en mere integreret del af hverdagen. Dette kan du blandt andet gøre ved at gøre træningen nemmere tilgængeligt for dig selv.

En idé kan være at investere i en assault bike. Denne er en træningsmaskine, som kan give dig sved på panden og gode muskler i benene. Den optager ikke meget plads, så du kan nemt finde plads i hjemmet til en assault bike.

Herunder kan du læse fem gode grunde til at investere i en assault bike til hjemmet, så du kan få træning og motion integreret i din hverdag.

1. Træn hele kroppen i ét go
Assault bikes er lavet til at give dig sved på panden gennem cardio træning. Assault bikes kan beskrives som en blanding mellem en crosstrainer og en motionscykel. Derfor tvinger dig til at bevæge arme og ben, så hele din krop aktiveres.

Der findes et stort udvalg af effektive assault bikes, som alle vil give dig en effektiv cardio træning. Du kan selv opdage forskellige måder at få trænet din krop på med en assault bike.

For nogle kan en høj intensitets træning være den bedste løsning. Her fyrer du op for intensiteten og lader sveden løbe ned af kroppen for maksimal effekt.

Du kan også anvende din assault bike til interval træning, hvis du vil styrke din kondition. Ved at skifte mellem hurtigt og langsomt tempo, får du styrket din krop og din vejrtrækning.

2. Kan indstilles til dit niveau
Vi er alle forskellige, og derfor starter alle på forskellige niveauer når det kommer til motion. Men dette bør ikke holde dig fra at få trænet.

Når du køber en assault bike, kan du nemlig justere niveauet på din træning. På en assault bike kan du både indstille modstanden i pedalerne og i håndtagene.

Dermed kan du selv styre, hvor hård eller let en styrke, så ønsker for dine ben og dine arme. Med denne funktion kan du også konstant presse dit niveau.

3. Få træningen ind i hjemmet
Med en assault bike får du mulighed for at træne hele kroppen. Dermed er det en ultimativ træningsmaskine, som kan holde din krop sund og stærk.

Du slipper derfor for at skulle i fitness, hver gang du gerne vil træne din krop. Ved at købe en assault bike får du dit eget fitnesscenter i hjemmet.

En assault bike optager ikke meget gulvplads. Derfor kan du nemt finde plads i hjemmet. Det bliver derfor nemmere at få motiveret dig selv til at træne. Tanken om ikke at skulle tage helt til fitnesscenteret er oftest nok til at få dig på biken.

4.  Fleksibilitet i en travl hverdag
Ved at få træningscenteret ind i dit hjem, giver du dig selv mere fleksibilitet i hverdagen. Hvis du har en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til at træne.

Men når din assault bike står i hjemmet, er det nemt at finde tid i hverdagen til at få lidt træning ind. Selv ti minutter på din bike er stadig bedre end ingen træning.

Du vil derfor få mere fleksibilitet i din hverdag, så træning ikke bliver nedprioriteret. Det handler bare om at være kreativ og proaktiv,

For nogle kan det være en fordel at placere biken strategisk. Du kan for eksempel placere din assault bike foran TV’et. Dermed får du trænet, hver gang du gerne vil se fjernsyn.

Det kan også være en god måde at få træning ind i rutinen. Med din assault bike i hjemmet kan du for eksempel træne hver morgen. Gør det til en vane, at så snart du vågner om morgenen, så bruges de første ti minutter på biken.

5. Motiver dig selv og din familie
Når du præsenterer en assault bike i hjemmet, så indfører du også træningsmotivation til dig selv og din familie. En assault bike kan indstilles i højden, så flere forskellige personer kan få glæde af den samme bike.

Derfor kan en assault bike være en mulig træningsmaskine for hele familien. Alle i familien kan få glæde af sved på panden med en god cardio.

En assault bike er også god til at styrke din krop til andre motionsformer. Hvis du for eksempel spiller fodbold, håndbold, går til badminton eller løber.

Træning på en assault bike styrker din kondition og din vejrtrækning. Du opbygger også dine muskler og din udholdenhed. Alt dette er en fordel, når du dyrker andre former for sport.