BarLife – Et fantastisk barunivers
SPONSORERET AF BARLIFE.DK • GRATIS

BarLife – Et fantastisk barunivers

ANNONCE:

I denne artikel vil vi gerne introducere dig til et tempofyldt e-handelsflagskib som går under navnet BarLife. Bag roret sidder den ihærdige iværksætterkaptajn Thomas Kærsgaard Johansen og skuer ud i horisonten mod nye landegrænser, hvor han kan gå i land og erobre endnu flere markedsandele.

BarLife er et glimrende eksempel på, hvordan en stærk vision kombineret med hårdt arbejde, kan forvandle en lille enmandshær hjemme i mors og fars kælder til en større virksomhed, som skaber en arbejdsplads for mere end 8 ansatte. 

Et decideret barmæssigt eventyr er nok en de bedste beskrivelser at sætte i relation til BarLife, og du er nok også ved at have fanget, hvad det er Thomas forhandler. Det vil ikke være en underdrivelse, hvis vi siger, at du kan finde alt, hvad dit hjerte begærer af udstyr til baren, når du besøger den inspirerende webshop, der har sit hovedsæde i den nordjyske by Nørresundby.

Stort sortiment indenfor barudstyr

Sortimentet breder sig ud over en lang række forskellige produkter med alt fra et kæmpe udvalg af forskellige spiritusgenrer, vin & champagne og diverse vand & mixere.

Derudover kan du gå på opdagelse i et kæmpestort glasunivers, som er bygget op omkring nogle af de største brands og glashuse, som findes på markedet. Du vil støde på glas, som du aldrig i din vildeste fantasi havde forestillet dig kunne eksistere, og du vil ganske givet få lysten til at give dit eget vitrineskab en kærlig opgradering.

Vi taler ølglas, vinglas, smageglas, cocktailglas og en hel masse mere, som du overhovedet kunne forestille dig at få brug for i en bar, restaurant eller til det private hjem.

Også når det kommer sig til det rette udstyr, i forhold til at kunne kreere en masse lækre drinks og cocktails, tilbyder BarLife et stort udvalg af forskellige produkter, som enhver god bartender bør have til rådighed.

Thomas har en masse forretningsaftaler, og en stor del af omsætningen kommer da også fra de mange professionelle barer og restauranter, som køber deres varer hos Thomas og BarLife.

Dog er der også flere og flere private kunder, som begynder at få øjnene op for det fantastiske produktsortiment, som også sker i tråd med den stigende interesse som sker for både cocktails og whisky.

Kigger mod udlandet

BarLife har på nuværende tidspunkt deres langt største salg på det danske marked, men langsomt har forretningen bredt sig omkring på de europæiske stepper, hvor både Norge og Sverige samt Nordtyskland har taget godt imod barvirksomheden.

Den helt store ambition er først og fremmest at fortsætte den nuværende positive udvikling, som virksomheden har gennemgået i løbet af de seneste år. Bl.a. ved at vedligeholde og langsomt udbygge den nuværende markedsandel, som BarLife er i besiddelse af. Men Thomas har naturligvis også nogle store internationale målsætninger, som i første omgang lyder på at være den førende forhandler af barudstyr på det nordeuropæiske marked.

En vidunderlig drøm som ikke nødvendigvis ligger langt ude i horisonten. I hvert fald er det ikke utænkeligt at BarLife snart fylder væsentlige mere på den internationale scene, hvis den nuværende vækstmæssige rejse fortsætter.

Hermed har du også fået et lille indblik i det vidunderlige barunivers, som BarLife har formået at skabe for deres kunder.Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.