Stor spareplan for udsatte børn og unge skudt til hjørne

Stor spareplan for udsatte børn og unge skudt til hjørne
– Vi vil gerne give Center for Børn og Familie tre år i stedet for to år til at rette op på sit budget, siger børne- og skoleudvalgets forperson Morten Riis (EL), siger børne- og skoleudvalgets forperson Morten Riis (EL).
NYHED | ABONNENT | 31. OKT 2023 • 18:55
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
31. OKT 2023 • 18:55

Giv kommunens Center for Børn og Familie tre år og ikke to år til at rette sit overskredne budget op, anbefaler et enigt børne- og skoleudvalg. 17 job og adskillige indsatser for udsatte børn og unge lever dermed endnu.

Det er for tidligt at skære 17 stillinger væk i kommunens Center for Børn og Familie, der blandt andet står for en lang række indsatser for udsatte børn og unge og deres familier.

Det nåede børne- og skoleudvalget i enighed frem til tirsdag. Om børne- og skoleudvalgets tanker får lov at bære igennem afgør økonomiudvalget endeligt senere på måneden med borgmester Jacob Trøst (K) for bordenden.

Børne- og skoleudvalget ønsker at lade Center for Børn og Familie arbejde sit millionstore merforbrug på årets budget af over tre år, ikke over to år.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdateret kl. 13.05. Næste opdatering kl. 01.14.

Bornholms energi og forsyning