Partier trækker støtte til udskældt p-ordning

Partier trækker støtte til udskældt p-ordning
TOPNYHED | 8. MAR 2023 • 08:10
Henrik Nielsen
Journalist
TOPNYHED
8. MAR 2023 • 08:10

Parterne bag budgetaftalen trækker deres støtte til den foreslåede parkeringsordning med licenser og betalingsparkering.


Enhedslisten, Socialdemokratiet, Venstre og løsgængeren Jonna Nielsen trækker deres støtte til det forslag om licens- og betalingsparkering, som er blevet forelagt til politisk behandling.

"På baggrund af en juridisk vurdering, som administrationen i Bornholms Regionskommune har fået foretaget af det forslag om licens- og betalingsparkering, som p.t. er under politisk behandling, vælger Enhedslisten, Socialdemokratiet, Venstre og Jonna Nielsen at trække deres støtte til forslaget. Vurderingen finder, at forslaget, hvis det blev vedtaget, vil stride imod gældende lovgivning. Derfor kan vi naturligvis ikke støtte op om forslaget", skriver de i pressemeddelelsen.

Forslaget er blevet udarbejdet som del af udmøntningen af regionskommunes budget for 2023, hvori det indgår, at der skal etableres en betalingsparkeringsordning med henblik på at komme de parkerings- og trængselsproblemer til livs, som opleves af beboere og gæster i flere af de bornholmske byer. Dette ønske deles fortsat af parterne bag budgetaftalen.

"Derfor er det vores håb, at det, ligesom det er sket i andre dele af Danmark, vil kunne lykkes at udarbejde et forslag til løsning af dette problem, som kan vinde politisk opbakning, og som vil kunne gennemføres inden for lovens rammer", skriver Enhedslisten, Socialdemokratiet, Venstre og Jonna Nielsen.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Du sparer mere end 68 kr., hvis du lader din elbil tirsdag kl. 01-02-03 i stedet for mandag kl. 17-18-19. Rent praktisk tanker du 200 km for 65 kr. Med andre ord: Efter midnat er det ’noget’ billigere. Opdateret 13.14. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning