Guide til grundlovsdag: Her kan du høre talerne

NYHED | ABONNENT | 2. JUN 2023 • 21:30
Anna Holm
Journalist
NYHED | ABONNENT
2. JUN 2023 • 21:30

Flere partier på Bornholm inviterer til grundlovsmøde mandag den 5. juni. Se hvor på Bornholm du kan deltage i fejringen af det danske demokrati.

På mandag er det igen tid til at fejre, at den danske grundlov blev indført den 5. juni 1849. Traditionen tro vil der være politiske taler rundt om på øen.

Klokken 15 åbner Venstre Bornholm dørene til selskabslokalerne "Den grønne frø" i Aarsballe. Her vil blandt andet folketingsmedlem Peter Juel-Jensen holde tale. Alle er velkomne, og der betales 50 kroner for kaffe og brød ved indgangen, skriver partiet på deres hjemmeside.

Dansk Folkeparti starter festlighederne en time tidligere klokken 14 i Ekkodalshusets have. I år debuterer kommunalbestyrelsesmedlem Torben Kofod Ager som grundlovstaler. René Danielsson og DF Ungdoms Sabine Nicoline Lyngberg vil ligeledes tage ordet. Lokalforeningen byder på lækker kage og en god mokka, skriver partiet på deres facebookside.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.