Rønne Havn har ansat ny chef

Rønne Havn har ansat ny chef
Yana Grundke. Pressefoto: Rønne Havn
NYHED | RØNNE | 10. JAN 2022 • 10:34
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | RØNNE
10. JAN 2022 • 10:34
Nanna Krogh
Journalist

33-årige Yana Grundke fra Tyskland er ny chef for krydstogter i Rønne Havn. Hun overtager ansvaret efter Niels Lundberg, der har stået i spidsen for udviklingen af ​​krydstogtsforretningen i de seneste 10 år.

– Vi er meget glade for, at vi har kunnet tiltrække Yana Grundke til at stå for udviklingen af ​​krydstogtturismen. I Østersøen har krydstogt et kæmpe potentiale for at vokse i de kommende år, og Bornholm har gode muligheder for at udnytte potentialet ved at være en uspoleret perle, siger administrerende direktør Thomas Bendtsen i en pressemeddelelse.

Yana Grundke har siden 2015 været chef for forretningsudvikling og marketingchef for krydstogt og færger i Mukran Havn. Hun har stået for udviklingen af ​​turismekoncepter i Rügen for krydstogt- og færgefart til havnen i Mukran og Sassnitz i samarbejde med industriaktører i Østersøen.

På Bornholm kommer Yana Grundke til at styre udviklingen af ​​krydstogtforretningen og repræsentere Rønne Havn på det internationale krydstogtmarked.

Hun er allerede begyndt i jobbet og vil bosætte sig på Bornholm.

– Det er så nemt at forelske sig i den mest solrige del af Danmark, som har så meget at byde på. Det naturlige uspolerede miljø, fremragende lokale fødevarer og selvfølgelig de charmerende byer og fiskerlejer med deres unikke arkitektur gør Bornholm til et perfekt sted. Jeg er spændt på at fortsætte udviklingen af ​​krydstogtmarkedet med nye kollegaer og samarbejdspartnere og sammen styrke Bornholms strategisk vigtige placering i Østersøen, siger Yana Grundke.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?