Ny kirke- og kulturmedarbejder i Klemensker og Rø

NOTITS | 11. FEB 2024 • 15:30
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
11. FEB 2024 • 15:30

Efter at børneklubben i Sct. Klemens Kirke og samarbejdet mellem kirken og Klemensker Børnehus gennem det meste af 2023 har været varetaget af skiftende vikarer, er der nu blevet ansat en ny fast medarbejder til opgaverne. Det oplyser kirken på sin hjemmeside, clemenskirke.dk.

Den nyansatte er Helena Sigurdsdóttir, som begyndte som kirke- og kulturmedarbejder i Klemensker og Rø sogn, og hun begyndte i jobbet den 1. januar. Hun flyttede i sommers fra Færøerne til Bornholm med sin familie, som består af ægtemanden Mats (der kommer fra Bornholm) og fire børn Alva (12), Erik (15), Ida Maj (17) og Marcus (24).

Hun er selv opvokset på Færøerne, men har, med sin familie, boet i flere forskellige lande. Hun er uddannet pædagog, hvor hun mest har arbejdet inden for daginstutionsområdet, og har også en del erfaring med kirke- og menighedsarbejde fra de forskellige steder, de har boet.

– Jeg glæder mig til at blive en del af kirkerne og kan se, at jeg kommer til nogle kirker med en del spændende aktiviteter og traditioner, som jeg ser frem til at blive en del af. Jeg kommer også til at køre videre med de aktiviteter der er, lære både børn og ældre at kende, stikke en finger i jorden og lære sognet at kende. Vigtigst af alt glæder jeg mig til at dele det fantastiske budskab kirken kommer med, at Jesus kom til jorden og gjorde os fri til et liv sammen med Ham, fortæller Helena Sigurdsdóttir.