Bornholmer skal lokke turister til Lolland-Falster

Bornholmer skal lokke turister til Lolland-Falster
Bornholmske Lindy Kjøller er ny destinationschef i Visit Lolland-Falster, hvor han indtil nu har været udviklingschef. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 12. NOV 2022 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
12. NOV 2022 • 15:30

Visit Lolland-Falster har udpeget Lindy Kjøller til ny destinationschef.


Lindy Kjøller er ny destinationschef i Visit Lolland-Falster og får dermed ansvaret for at indfri øernes turismepotentiale. Han bliver forfremmet fra stillingen som udviklingschef samme sted, en stilling han har haft siden 2019. Det fortæller Folketidende.

Nogle vil måske huske Lindy Kjøller som salgs- og marketingchef i rederiet Færgen, som han forlod i 2018 for at sætte sig i spidsen for bookingportalen Dansk Ø-ferie, der samler attraktive tilbud til de danske øer, herunder Lolland og Falster. Den nye destinationschef har således et indgående kendskab til øerne.

– Det er et stort privilegie at skulle stå i spidsen for turismeudviklingen på Lolland-Falster. Vi er gode til at tiltrække gæster og investorer, så vi er allerede på en god rejse, og jeg glæder mig til at fortsætte i spidsen for den rejse, siger Lindy Kjøller til Folketidende.

Her i Tidende har han tidligere fortalt, at han er tosset med øer og øferie.

– Det er svært at sige, hvad det er, men jeg kan bare mærke det – som forleden, da jeg var på Fanø – at når jeg sætter fødderne på en ø, så går min puls automatisk ned. Det er en øfornemmelse, sagde han i forbindelse med jobskiftet til Dansk Ø-ferie.

Og man må håbe for Lolland og Falster, at han kan tale med samme overbevisning om dem, som når talen falder på fødeøen.

– Der er mange smukke steder i Danmark, men for mig er Bornholm stadig perlen i det danske ørige, sagde Lindy Kjøller i 2018, hvor han også beskrev sig selv som bornholmer af sjæl og hjerte. Han er født i Knudsker og opvokset i Rønne.