– Jeg er den yngste bror i min familie, og han er den ældste. Og fordi jeg har boet i Danmark i 10 år, og initiativet kom fra mig, så mente hans kone, at restauranten skulle hedde # lillebror. Det er kort, nyt og originalt, så jeg var ret glad for det.
I laver ægte italiensk pizza. Hvad er der godt ved det?
– Vi prøver at bruge det rigtige mel og lave dem i den napolitanske stil. Det gør vi, fordi vi har besøgt mange pizzarier i Danmark, og jeg synes, at de ændrer måden at lave pizza på for at matche den danske smag. Så når jeg ser en person spise for eksempel en amerikansk pizza, så føler jeg ikke, at jeg kan genkende den ægte italienske pizza. Vi vil ikke gå på kompromis, det er bedre, vi følger vores egen ide, og så håber vi, at kunderne genkender den italienske kvalitet.
Hvad betyder mad for italienere?
– Det er meget vigtigt! Mad er en stor del af vores kultur. Der er et ordsprog i Italien: Du kan finde den bedste kone, men ingen laver mad som din bedstemor. Mad er en del af vores minder, og vi forbinder mange følelser med vores mad. Når vi tager ud og spiser med venner, er det meget vigtigt, at vi taler sammen ved et bord med god mad. For hvis du har tom mave, så siger du tomme ord, lyder et gammelt italiensk motto.