Wonder frigiver flere billetter

Wonder frigiver flere billetter
Der har været rift om billetterne til årets Wonderfestiwall. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 12. AUG 2022 • 16:54

Der har været rift om billetterne til Bornholms største musikfestival der snart løber af stablen. Et bedre musikprogram kan være en af årsagerne.

 

Om bare en uge går det løs i Slotslyngen, som står i musikkens og festens tegn i tre dage. Wonderfestiwall åbner torsdag, og et rekordsalg af billetter har gjort, at der er udsolgt af partout-billetter.

– Vi har i går solgt lige så mange partout-billetter som i hele 2019, fortæller formand for festivalen, Daniel Mühlendorph fredag middag.

På grund af den store efterspørgsel, har festivalen netop offentliggjort, at der bliver frigivet 500 ekstra partout-billetter til salg. Og en af grundene til det store salg er torsdagens program, som der i år er blevet fokuseret meget mere på.

– I år har vi øget musikbudgettet markant og haft fokus på at løfte torsdagen, så den kommer på lige fod med fredagens og lørdagens program, når vi taler om størrelsen på de store navne. Det har medført et større salg af partout-billetter, siger Daniel Mühlendorph, som også gør opmærksom på, at der kun er 25 teltpladser tilbage på campingpladsen.

Formanden nævner i øvrigt, at det fortsat er muligt at købe billetter til de enkelte dage.

Indretningen af festivalpladsen er i år en smule ændret, så der er skabt mere publikumsplads foran scenerne, og særligt scenen Opalen har fået mere kapaciteten, oplyser formanden.

– Det er dejligt at se, at vores strategi om at løfte torsdagen har virket. Vores målsætning har hele tiden været at lokke folk herop alle tre dage, også selvom mange måske skal på job fredag. Det er allerede noget, vi vil tage med videre i planlægningen af næste års festival, lover Daniel Mühlendorph.

Bad og natbusser

Wonderfestiwall har tidligere år tilbudt campingområdets beboere at de kunne få et tiltrængt bad i hallen i Allinge, som der også har været arrangeret transport til. Men i år bliver det muligt at blive på festivalens område, når man skal friskes op.

– Som noget helt nyt vil det være muligt at købe sig et varmt bad på Wonder fredag og lørdag fra klokken 8 til 15 i festivalens nye badeområde.

Og igen i år vil det være muligt at komme både til og fra Slotslyngen med bus, da Wonderfestiwall har indsat natbusser, som kører fra pladsen og ud på øen både torsdag, fredag og lørdag nat via tre forskellige ruter.

Wonderfestiwall holdes fra torsdag den 18. til søndag den 21. august.