Tessa og Hans Philip kommer også
Hans Philip er et af to nye navne til Sound of Summer. Pressefoto

MUSIK | SLOTSLYNGEN | GRATIS
30. JUL 2021 • 11:54
Torben Østergaard Møller
Journalist

Tessa og Hans Philip kommer også

Yderligere to navne kan nu føjes til listen over optrædende ved koncertbegivenheden Sound of Summer på Slotslyngen, som finder sted fredag og lørdag den 6. og 7. august.

De to kunstnere er Tessa og Hans Philip, som skal optræde henholdsvis fredag og lørdag.

– Vi er virkelig glade for at kunne afsløre et par ekstra navne til vores ellers store musikprogram. Både Tessa og Hans Philip er markante navne på den danske musikscene, som det bliver en fornøjelse af opleve, siger booker Robin Hounisen i en pressemeddelelse.

De tidligere offentliggjorte navne er Suspekt, Scarlet Pleasure, Carpark North, TV-2, Jung, Medina, Drew Sycamore, Ericka Jane, Askglæde og Maddy.

Vi har besluttet at indsætte natbusser

Daniel Mühlendorph

– Og vi har stadig billetter, siger Daniel Mühlendorph, som er medarrangør, til Bornholms Tidende.

– I begyndelsen, da vi offentliggjorde koncerterne, var der mange, der skyndte sig at købe billet, fordi vi på det tidspunkt ikke havde så mange billetter til salg, men siden har vi sat flere til salg af to omgange, fordi det blev muligt at hæve publikumstallet.

Der er plads til 2.000 publikummer hver af de to dage, oplyser han og spår et brag af en "minifestival".

– Jeg tror på, at det bliver en vanvittig musikoplevelse, for selv om det ikke er den samme store scene, som vi bruger på Wonderfestiwall, så er det stadig en meget stor scene, som er 18 meter bred og 10 meter dyb, så alle vil kunne få et godt udsyn, også fordi terrænnet er kuperet. Og vi har besluttet at indsætte natbusser, så folk kan komme hjem, selv om de ikke ønsker at køre selv, siger Daniel Mühlendorph.


Tessa går på scenen fredag. PressefotoFlere nyheder