Nyt klubtilbud til børnene

NYHED | 11. SEP 2023 • 19:00
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
11. SEP 2023 • 19:00

Børn skal være med til at præge en ny museumsklub for 7- til 14-årige.

Bornholms Museum og Bornholms Kunstmuseum ønsker at få en klub for børn op at stå, og de første skridt bliver taget to lørdage i september og oktober, hvor alle Bornholms børn i alderen 7 til 14 år er velkomne til at komme med ideer til en museumsklub. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Den 16. september og 7. oktober bliver Bornholms Museums foredragssal i Rønne fyldt med masser af tegnegrej, maling og papir, som interesserede børn kan bruge til at beskrive deres idé til en museumsklub. Begge gange er det klokken 11-14. Mellem de to datoer og frem til midt i oktober bliver ideerne hængt op, og bagefter vil der blive offentliggjort datoer og temaer for to arrangementer i november og december.

Hos Bornholms Museum og Bornholms Kunstmuseum ønsker man, at klubben både skal være et sted, hvor børnene får brugt deres interesser for kulturhistorie og kunst og lærer deres ø bedre at kende, og hvor de mødes, er sammen og får ført deres ideer ud i livet. Tanken er, at aktiviteterne skal foregå på Bornholms Museumsforenings afdelinger og ude på øen og meget gerne i samarbejde med øens andre museer, kulturinstitutioner, fagfolk, og kunstnere.