Fredagsmotion for ældre

Fredagsmotion for ældre
96 ældre var samlet til fredagsmotion under ledelse af Ulla-Lise Thim. Foto: Kirsten Lund-Hansen
NOTITS | ABONNENT | 27. JAN 2023 • 17:53
NOTITS | ABONNENT
27. JAN 2023 • 17:53

Som for de fleste andre foreninger har det også taget lidt tid for Kræs – Knudsker-Rønne Ældre Seniors – at komme tilbage på sporet efter corona.

– Vi har i år været godt 90 deltagere hver fredag formiddag i DGI-hallen. Under coronaen var vi delvis nedlukkede, men på dage, hvor der var åbent, var vi omkring 60-70, så man kan sige, at vi langsomt går fremad i deltagerantal, fortæller Kirsten Lund-Hansen, som selv er en del af holdet.

Hun sætter stor pris på træningsdagene og den fælles gymnastikdag, der arrangeres en gang om året.

– Ud over træningsdage, hvor vi har mange forskellige lettere øvelser inklusive dejlig moderne musik, arrangeres også een gang om året en fælles hyggelig gymnastikdag et andet sted på øen eksempelvis Nyvestcentret eller Nexøhallen, hvor man samles med andre gymnastikafdelinger her på Bornholm med gæsteinstruktører samt fælles spisning og optræden.

Efter hver gymnastiktime afsluttes med kaffe og fællessange, og her fortæller pianisten om sangene og fortæller historier, som er tilknyttet digteren.

– Grunden til, at man deltager er naturligvis, at vi alle kommer for motionens skyld og ikkr at forglemme det sociale, som også har betydning, fortæller Kirsten Lund-Hansen.